Pana la ora 7 fix, cand sectiile de votare au fost oficial deschise, presedintii si membrii comisiilor au pregatit totul pentru ca scrutinul sa decurga fara probleme.

La vanatoare e ca la alegeri, spune Nea Gheorghe! Ocheste ce e mai bun pentru el.

Pe ploaie, vant sau zapada, Nea Gheorghe spune ca nu a lipsit niciodata de la vot. De aceasta data, insa, sistemul nu a fost matinal ca si alegatorul, asa ca membrii sectiei de votare au fost nevoiti sa introduca datele manual.

Cu votul exprimat, vanatorul nostru si-a vazut de treaba!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

MAICUTELE DE LA AGAPIA AU VOTAT

Printre cei mai harnici alegatori si in acest an se  numara maicutele de la Manastirea Agapia.Nici nu s-a facut bine de ziua ca ele au fost prezente in sectia de votare aflata la cativa kilometric de manastire.

Pentru ele, de fiecare data la alegeri, este pus la dispozitie de catre conducerea lacasului un mijloc de transport, in asa fel incat maicile care doresc sa vina, pe rand, sa voteze.

Tacute, cu buletinul in mana, maicutele au fost prezente la toate alegerile din ultimii ani, fiind un exemplu pentru locuitorii din zona.

Dupa ce voteaza, merg la slujba ce se tine in biserica din interiorul manastirii.

La Agapia, locuiesc peste 300 de maici ortodoxe.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si