Urări de 8 Martie: Mesaje şi felicitări pentru mama, iubită şi soţie. Pe 8 martie, indiferent că vorbim despre mame, soții, prietene sau colege, un mesaj sau o felicitare cu ocazia acestei sărbători le va face ziua mai frumoasă. Noi vă propunem câteva sugestii în acest sens!

Mesaje și felicitări pentru mama de 8 Martie 2022- Ziua femeii

„Cu prilejul acestei zile țin să îți mulțumesc, dragă mamă, pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit. La mulți ani!”

„Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!”

Citeste si: Mesaje de 8 Martie pentru femei: Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

8 martie 2022

„La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Îți trimit acest mesaj de 8 martie pentru a-mi mărturisi dragostea pe care ți-o port.”

„Nu există mamă mai frumoasă decât mama mea! Te iubesc, draga mea mamă! La mulți ani, de 8 Martie!”

Mesaje și felicitări pentru iubită

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

8 martie 2022

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

Citeste si: La mulţi ani de 8 Martie 2022! Cele mai impresionante mesaje, urări şi felicitări pentru Ziua Femeii

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

8 martie 2022

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

8 martie 2022

Mesaje și felicitări pentru soție

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”.

8 martie 2022

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

„Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

Citeste si: 8 Martie 2022- Ziua Femeii: Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări cu La mulţi ani!

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

8 martie 2022

„Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”

Citeste si: Texte de 8 Martie 2022: Imagini frumoase pentru Ziua Femeii

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si