Urări de Anul Nou 2022. "La mulți ani! Fie ca odată cu ciocnirea clopotelor să dispară toate dezamăgirile și tristețile din viețile voastre, iar în locul lor să apară zâmbete, surâsuri, noroc și voie bună. Un an nou fericit!"

"Iată că a sosit și Anul Nou. Cea mai deosebită și strălucitoare sărbătoare din toate! Fii și tu precum o stea, strălucește continuu și fii mereu sus.

Fii un exemplu pentru cei care vor să obțină ceea ce ai și tu. Nu renunța niciodată la drumul tău și fii sigur că mergi spre bine. La mulți ani cu sănătate și bucurie nesfârșită."

Mesaje de Anul Nou 2022

"La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!!!"

Citeste si: VIDEO| Deși au mai rămas două zile până la Revelion, mulți turiști s-au grăbit să plece spre munte în speranța că vor scăpa de aglomerația de pe Drumul Național 1 

Urări de Anul Nou 2022. Mesaje originale pentru familie și prieteni. La mulți ani!

Urări de Anul Nou 2022. Mesaje originale pentru familie și prieteni. La mulți ani!

"E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poartă spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

La mulţi ani 2022!"

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2021, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Coafuri cu stil pentru petrecerea de Revelion

Mesaje pentru persoana iubită

"Îţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!"

"Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

"Liniște interioară, speranță și dragoste, asta îți doresc eu ție în noul an! Sărbători fericite!"

"Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu speranță de tot ce ți-ai propus!"

Citeste si: Vinul spumant ”deschide” masa de Revelion

Felicitări de Anul Nou 2022

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Va doresc de 2022 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămani de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.La mulţi ani!

Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveţi parte de: 12 luni de bucurii, 52 de săptămâni de pace, 525.600 minute de credinţă şi în final 31.536.000 secunde sub Protecţia lui Dumnezeu. La Mulţi Ani!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si