Urări Anul Nou 2024. Revelionul se apropie cu pași repezi, așadar, am pregătit cele mai frumoase mesaje care pot fi trimise celor dragi sufletului nostru. De multe ori, nu putem fi alături de toți membrii familiei, fie de anumiți prieteni, așadar cu ajutorul unor urări reușim să le mai umplem golul.

Urări de Anul Nou 2024

O felicitare de Anul Nou pentru cei dragi.

[Sursa foto: Fabrica de Felicitări]

Idei de mesaje pentru cei dragi cu ocazia Anului Nou 2024

Iată care sunt cele mai frumoase urări de La mulți ani și de Un an nou plin de bucurii!

- Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape, asta îți doresc. Un an nou fericit!

Urări de Anul Nou 2024

Una dintre cele mai frumoase felicitări de Anul Nou!

[Sursa foto: Colaj Pixabay & Fabrica de Felicitari]

Citește și: Ce sărbătoare este în calendarul ortodox sâmbătă, 30 decembrie 2023?

- La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- La mulți ani e Anul Nou 2024 pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!

- Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie.

La mulți ani!

Urări de Anul Nou 2024

Citește și: Exclusiv! Care sunt cele mai norocoase zodii în anul 2024: ”Cei care sunt născuți în anul 1999 sau 2000 vor începe noi capitole în viața lor”

- Îţi doresc ca în anul 2024 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de mine!

- Noul an să se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire, pentru că la sfârșitul volumului să-l citiți cu bucurie. Un An Nou fericit!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- 2024. Ieri e istorie, mâine e mister, mâine e un dar. Un dar de împărțit cu apropiații. La mulți ani și Un An Nou fericit!

Mesaje de „La mulți ani!” de Anul Nou 2023

- Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă.

Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani 2024!

- Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat! La multi ani 2024!

Urări de Anul Nou 2024

Imagine cu artificii de Anul Nou.

[Sursa foto: PixaBay]

- Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si