O viitoare mireasă a ales să-și ucidă propriul logodnic. Femeia, în vârstă de 46 de ani, din SUA, și-a ucis iubitul în vârstă de 82 de ani chiar înainte să-i devină soț. 

De teamă ca nu cumva cineva să descopere crima oribilă pe care a comis-o, femeia a trăit cu cadavrul în casă timp de 2 luni. Autoritățile s-au implicat în momentul în care fiica vitregă a intrat la bănuieli și a alertat autoritățile. 

Citește și: Angelina a fost găsită fără suflare în baia propriei locuințe. Ucraineanca a fost un medic renumit

Tabitha Zelida Wood a fost găsită vinovată de crimă, deoarece și-a omorât logodnicul, pe Leroy Franklin Kramer Jr., la vârstă de 82 de ani. 

Bărbatul a fost ucis chiar înainte de nuntă

Fiica vitregă a victimei a cerut ajutorul autorităților în iunie 2021, fiind îngrijorată că nu își mai poate contacta tatăl de luni bune. Echipajul care s-a deplasat la locuința lui Leroy Franklin i-a descoperit cadavrul. 

Citește și: La un pas de tragedie în Corabia! O tânără a fost salvată de la înec

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul murise la începutul lunii aprilie, iar trupul său zăcea în casă de luni bune. Femeia le-a spus polițiștilor fiecare detaliu al crimei. Autopsia victimei a confirmat faptul că acesta a avut parte de o moarte nu tocmai blândă. Cauza decesului ar fi fost un traumatism provocat de un obiect dur și ascuțit.

Iubita victimei a fost condamnată pentru omucidere, dar și exploatarea unei persoane vârstnice, mușamalizarea unei crime și infracțiuni financiare.

Procesul a scos la iveală multe detalii șocante, precum cel că femeia a dormit 3 nopți cu trupul decedat în pat, refuzând să accepte că iubitul ei a murit.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- UPDATE: Trupul unui bebeluș, găsit într-o pungă, la o groapă de gunoi din Caraș-Severin. Ce spun polițiștii

Filmul crimei

Iubita bărbatului decedat a declarat că totul a început prin refuzul ei de a avea relații intime cu logodnicul. Cei doi au început să se certe, iar în aceeași seară femeia ar fi acceptat să-i facă pe plac victimei. 

„M-am răzgândit şi a început să mă bată cu cureaua", a mărturisit femeia.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat

Se pare că în aceeași seară logodnicul său ar fi agresat-o din nou, iar în acel moment l-a împins cu toată forța. Apoi, femeia a ieșit din casă și nu s-a mai întors până a doua zi. Cu toate acestea, logodnicul său era de negăsit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia l-a găsit zăcând într-o poziție similară cu cea din seara precedentă.

Citește și: Gestul scandalos al unei mame! A încercat să își dea bebelușul din pântece la schimb pentru un Iphone

„Îi cursese sânge din nas. L-am scuturat şi strigam: Leroy, te rog, trezeşte-te!", a mai spus femeia în instanţă. Aceasta ar decis să păstreze secretul de teamă că nimeni nu îi va crede povestea şi va sfârşi după gratii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si