Cei ce folosesc Instagram s-ar putea trezi că li se cere să se filmeze și să trimită videoclipul către companie pentru a li se confirma identitatea.

Instagram le cere utilizatorilor verificarea video

Din ce în ce mai mulți utilizatori de Instagram se plâng că le-a fost cerut să-și verifice identitatea. Aceștia trebuie să se filmeze din mai multe unghiuri și să trimită filmarea companiei.

Dar verificarea nu este valabilă pentru toată lumea, ci doar pentru conturile cu o activitate considerată suspectă.

Citeste si: De ce amână NASA întoarcerea astronauților americani pe Lună

Verificările sunt făcute de o echipă specială de editori

Măsura ar putea ajuta la identificarea și eliminarea conturilor fake și a celor care fac spam, afectând experiența celorlalți utilizatori, conform BizBrașov.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Platforma Instagram este deținută de compania Meta, fosta Facebook. 

Instagram intenționează să implementeze o formă de plata, astfel încât pentru a viziona conținutul influencer-ului preferat, vei fi nevoit să plătești un abonament.

„Pare că firma este pregătită să lanseze abonamente pentru bloggeri, pentru o testare mai amplă. Potrivit serviciilor independente de urmărire a aplicațiilor, Instagram a adăugat recent opțiunea Instagram Subscriptions în aplicația sa din SUA, în secțiunea de achiziții în aplicație", relatează portalul TechCrunch.

Citeste si: Iată ce joburi vor dispărea o dată cu evoluția digitalizării. Zeci de mii de oameni vor ajunge șomeri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si