Aleksei Navalnîi, opozantul rus al lui Vladimir Putin, a fost omorât în închisoare, zilele trecute. După moartea sa, au apărut mai multe acuzații la adresa președintelui Rusiei, care este considerat vinovat de cele întâmplate. Printre cei care îl acuză pe Putin de moartea lui Aleksei Nalvalnîi, se regăsesc Joe Biden și Volodimir Zelenski. 

Opozantul lui Putin a lăsat în urmă o soție și doi copii.

Soția lui Aleksei a primit mesaje de condoleanțe din partea unei văduve, care susține că Putin le-a adus în situația asta.

Femeie a mărturisit, potrivit dailymail.com, că Putin i-a ucis soțul.

"Soțul meu a fost omorât de el. Otrăvit, nu omorât în închisoare ca al tău", este declarația șocantă făcută de femeie.

Au ajuns văduve din cauza lui Putin?

Vestea morții lui Aleksei Navalnîi a șocat întreaga lume. Susținătorii opozantului rus, dar și familia acestuia, îl acuză pe Putin de moartea sa.

În tabăra celor care îl consideră vinovat pe Putin de moartea lui Aleksei este și o femeie, care, la rândul ei, este văduvă, precum soția opozantului rus.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este vorba despre soția lui Alexander Litvinenko, considerat ghimpele din spatele lui Putin. Alexander Litvinenko a muri în urmă cu 18 ani, pe patul spitalului, după ce a fost otrăvit cu poloniu radioactiv.

După moartea lui Aleksei Navalnîi, văduva lui Alexander Litvinenko i-a transmis soției lui un mesaj de condoleanță, încheiat cu acuzații la adresa lui Putin.

"Soțul meu, un agent de la Kremlin devenit critic feroce al regimului, iar Alexei, un avocat devenit avocat anticorupție și prizonier politic, au murit în diferite circumstanțe, dar viețile lor au mers în paralel.

Amândoi au fost otrăviți de ticăloșii lui Putin. Sacha într-un bar de hotel din Londra și Alexei de un agent nervos de grad militar. Amândoi s-au luptat până la capăt. Sacha a rezistat săptămâni întregi într-un pat de spital, iar Alexei a supraviețuit patru ani, ultimele sale zile petrecute într-o colonie penală siberiană de înaltă securitate. Ambii mor eroi pentru demascarea nebunului Rusiei", i-a transmis văduva lui Alexander Litvinenko văduvei lui Aleksei Navalnîi.

Conducerea închisorii lui Aleksei Navalnîi a anunțat că acesta a murit pe data de 15 februarie 2024, în timp ce se plimba pe un hol din clădire. Potrivit informațiilor transmise, Aleksei s-a prăbușit la pământ și a murit pe loc. 

Citește și: Unde este corpul lui Aleksei Navalîi? Mama sa așteaptă să îl înmormânteze

alexei navalnîi

Alexei Navalnîi

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Măicuțele care au grijă de mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea, scot la iveală detalii despre locul de veci al politicianului- radioimpuls.ro

Oficialitățile rusești nu au făcut nicio declarație publică cu privire la acuzațiile privind implicarea lui Putin în moartea lui Aleksei Navalnîi.

Familia îndurerată a opozantului rus și susținătorii acestuia așteaptă să îl înmormânteze pe Aleksei Navalnîi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si