Venus în Gemeni iunie. Planeta iubirii și a relațiilor s-a instalat în casa Gemenilor pe 22 iunie. Când Venus ajunge în zodia Gemeni apare libertatea, bucuria de flirt, dorința de a încerca lucruri noi și de a avea parte de cât mai multă distracție.

Venus a intrat în Gemeni iunie

Venus a intrat în Gemeni

[Sursa foto: PixaBay]

Venus intră în Gemeni începând cu 22 iunie, până pe 17 iulie

Planeta iubirii, a relațiilor iese din zodia gazdă Taur și ajunge în casa Gemenilor care sunt puși întotdeauna pe flirt. Planeta Venus va fi în Gemeni de pe 22 iunie până pe 17 iulie. Este o perioadă ideală pentru socializări și întâlniri cu oameni diferiți. Gemenii aparțin elementului de aer și sunt atrași de inteligență, de puterea mentală și de conversații interesante cu cei din jurul lor. 

Citeste si: Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022 pentru fiecare zodie în parte

Gemenii sunt unul dintre cele mai sociale semne din zodiac și dorește să interacționeze cu cât mai multe persoane diferite. 

Cum se manifestă Venus în Gemeni

Venus în casa Gemenilor te ajută să îți menții opțiunile deschise, să fii spontan și să nu te aglomerezi cu planuri și cu angajamente.

Este o perioadă ideală pentru a-i spune persoanei pe care o placi ceea ce simți. Cei din viața ta trebuie să știe că îi iubești, iar acum este cea mai bună perioadă de a-ți dezvălui într-un mod ușor și firesc acest gen de mesaje.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur reintră în Gemeni începând cu 13 iunie. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect al planetei comunicării

Petrecerile și ocaziile sociale se vor dovedi a fi distractive și interesante în același timp. Este o perioadă în care te conectezi cu cei din jur și îți planifici vacanța în locuri noi.

Cei singuri sunt sfătuiți să iasă să socializeze și să se distreze. Nu trebuie să aibă așteptări la relații pe termen lung. Cei care se află deja într-o relație vor descoperi lucruri noi la partenerul de cuplu și vor reaprinde romantismul din relație.

Cum influențează tranzitul lui Venus in Gemeni

Venus va conduce iubirea si romantismul, iar Gemenii sunt zodia care au curiozități fără limite, nu pot sta locului pentru prea mult timp. Vor discuta cu persoanele din jurul lor cât timp conversația este una interesantă, când se vor plictisi vor pleca. Atunci, discuția trebuie sa fie stimulanta intelectual pentru a menține atenția lui Venus in Gemeni! Gemenii se plictisesc rapid, iar atenția lor se poate risipi.

Berbec

Cei care sunt într-o relație vor dori să discute mai mult cu partenerul. Vor spune tot ceea ce au pe suflet. Cei singuri se vor pregăti pentru o nouă poveste de dragoste, este o perioadă extraordinară pentru întâlniri.

Taur

Cu Venus în Gemeni vei reflecta mai mult asupra valorilor și principiilor pe care le ai în viață. Este momentul să îți rezolvi problemele din cuplu pe care le-ai tot evitat.

Gemeni

Când Venus intră în zodia ta, lucrurile din trecut ar putea reveni. Cei singuri vor străluci și îi vor cuceri pe cei din jur. Fii atent la nevoile pe care le ai și pune-te pe primul loc.

Citeste si: Venus intră în Taur începând cu 28 mai 2022. Zodiile vor fi influențate enorm de acest aspect, deoarece planeta se află în domiciliu

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Venus a intrat în Gemeni iunie

Venus a intrat în Gemeni

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii simt nevoia să petreacă mai mult timp de unii singuri. Se vor retrage pentru a se putea elibera de momentele grele, pot ieși dintr-o relație care se va dovedi a fi toxică. 

Leu

Venus în Gemeni îți poate aduce marea iubire care poate fi mai aproape decât ai crezut, în cercul de prieteni. Dacă până acum nu ai fost de acord cu întâlnirile online a venit timpul să renunți la gândirea învechită. Cei care sunt implicați într-o relație vor avea parte de mai multe întâlniri cu prietenii, petreceri, sau chiar ieșiri duble.

Fecioară

Ești o persoană timidă dar vei atrage atenția asupra ta, vei fi remarcat, iar cei din jur vor socializa cu tine mai mult ca niciodată. Apar vești bune pe plan profesional, cariera ta va căpăta mai mult succes. Acest lucru îți va aduce mai multă încredere în propria persoană. 

Balanță

Cei care se află într-o relație vor simți nevoia să investească mai mult timp în ea și posibil să treacă la un alt nivel. Se vor convinge de sentimentele pe care le au și își vor schimba părerea despre iubire.

Scorpion

Îți dorești să ai parte de mai multă implicare emoțională și de mai multă intimitate în relația de cuplu. Te vei simți în siguranță în preajma unei persoane căreia i-ai spus multe din fricile tale în trecut. Curajul tău va întări această legătură. 

Săgetător

Ai un sentiment de pace. Cei care se află într-o relație vor avea parte de armonie iar acest lucru le va întări conexiunea cu partenerul. Cei singuri au toate șansele să se implice într-o relație ce se va dovedi a fi serioasă și de lungă durată.

Capricorn

Fericirea va veni din lucruri mărunte. Vei găsi un echilibru în relația de cuplu și vei petrece mai mult timp cu persoana iubită. Cei singuri vor descoperi dragostea acolo unde s-au așteptat mai puțin.

Venus a intrat în Gemeni iunie

Venus a intrat în Gemeni

[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Venus va aduce pentru Vărsători momente incredibile în relația de cuplu. Alături de partener participați împreună la diverse acțiuni. Cei singuri trebuie să fie mai deschiși la oportunități, doar așa vor putea avea o relație serioasă.

Pești

Simți nevoia să-ți cunoști cât mai bine partenerul. Te vei simți în siguranță în compania acestuia. Cei care sunt implicați într-o relație stabilă își vor prezenta partenerul familiei și prietenilor. Vă puteți face planuri de a vă muta împreună. 

Citeste si: Mercur retrograd 2022. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 10 mai- 3 iunie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si