Ea a fost protagonista unui accident rutier care a avut loc in data de 9 iunie, in Florida, accident ce s-a soldat cu moartea unui barbat in varsta de 78 de ani.

Citeste si: Dupa esecul din Polonia, selectionerul Daum este luat la misto chiar de oamenii din FRF: "El nu este ca altii! Metafizica este dominanta. Doar ignorantii si rautaciosii nu-l inteleg!"

Jucatoarea de tenis se afla la volanul masinii sale, masina care s-a izbit violent de masina in care se afla Jerome Barson, barbatul in varsta de 78 de ani care a si decedat. Autoturismul in care se afla Jerome Barson era condus de catre sotia acestuia, iar femeia se afla in afara oricarui pericol.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Conform raportului intocmit de catre politisti, Venus Williams este vinovata de producerea accidentului dupa ce ea ar fi trecut pe rosu. Potrivit martorilor de la fata locului, sportiva americana a fortat semaforul cu scopul de a evita aglomeratia si asa a intrat in masina respectiva, masina care circula regulamentar.

Venus a declarat ca ea avea viteza redusa si ca nu a observat cealalta masina si neaga vehement ca ar fi trecut pe rosu.

Pana la finalizarea anchetei, Venus este cercetata in stare de libertate si urmeaza ca saptamana viitoare sa participe la turneul de la Wimbledon, acolo unde este favorita numarul 10. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si