Close sidebar
Close sidebar

Veste cumplita! Tatal artistei a murit, in timp ce ea se afla in vacanta. Nu a mai apucat sa-si ia ramas bun. Cantareata este devastata!

O cantareata extrem de cunoscuta din Romania a primit cea mai trista veste chiar in timp ce se afla in vacanta. Tatal sau a incetat din viata.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba de Dumitru Postelnicu, tatal Adinei de la trupa Heaven. Barbatul a murit miercuri seara dupa ce a suferit un atac de cord. Adina se afla in vacanta, in Liban, cand a primit cumplita veste.

Tatal artistei avea 65 de ani. El era un cunoscut om de afaceri care traia in Vaslui, potrivit stiriest.ro.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Adina se afla alaturi de iubitul ei, Glance, in vacanta, in Liban, atunci cand a aflat ca tatal ei a murit. La inmormantarea barbatului va participa insa si artista care se intoarce de urgenta in tara.

Anul trecut, cantareata isi exprima dragostea fata de tatal ei printr-un mesaj emotionant pe care l-a postat pe Facebook.

“Tata, singurul barbat care nu ne-a spus niciodata nu. Singurul barbat pentru care am contat mai presus de oricine si orice. Singurul barbat care si-ar da viata pentru noi fara sa stea pe ganduri si pentru care si noi am face acelasi lucru.

Sa ne traiesti cel putin o mie de ani", scria Adina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI