Close sidebar
Close sidebar

Vești bune! Aplicația Star Taxi este disponibilă de acum și pe telefoanele echipate cu Huawei Mobile Services

HUAWEI se poate lăuda cu tot ce înseamnă inovație în materie de smartphone. Cameră foto cum nu mai este alta, mai ales în cazul seriei P40 Pro, design modern, performanțe fără precedent și acces la cele mai populare aplicații în Huawei AppGallary, fie că este vorba despre cele de socializare, de educație, banking sau utilitare.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Star Taxi este deja prezent în magazinul Huawei AppGallery. Vestea bună pentru utilizatori este că aplicația poate fi instalată și pe telefoanele care rulează pe Huawei Mobile Services, cum ar fi P40 Pro. Sistemul HMS oferă o experiență de utilizare plăcută și sigură și se dezvoltă constant. Astfel, de acum, utilizatorii de telefoane echipate cu Huawei Mobile Services au la un touch distanță aplicația Star Taxi, cea mai folosită aplicație de mobilitate urbană din România, foarte utilă pentru momentele în care vor să comande un taxi rapid și simplu.

Astfel, pentru utilizatorii care vor inovații și un telefon cu totul și cu totul special, Star Taxi este mai simplu ca niciodată de obținut, un singur clic fiind suficient pentru instalarea aplicației care îți asigură o viață liniștită în ceea ce privește deplasarea prin oraș. Mai mult, Huawei AppGallery te asigură că fiecare aplicație, așa cum este și Star Taxi, este updatată la timp și oferă o experiență de utilizare sigură.

Să aflăm, așadar, printre ce alte aplicații poți naviga în magazinul propriu al HUAWEI.

Din ce în ce mai multe aplicații românești de top, disponibile în Huawei AppGallery

Aplicația Star Taxi este una dintre cela mai importante noutăți pentru telefoanele echipate cu HMS, unde utilizatorii HUAWEI au deja acces la mii de alte aplicații populare. În total, Huawei AppGallery conține peste 600 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay. Huawei AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Știrile PRO TV, Cinemagia, Ziare.com, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro,

Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat în ultima perioadă Huawei AppGallery se numără: Enel, Regina Maria, Food Panda sau Jerry’s Pizza. De acum, le poți instala oricând dorești în telefonul tău HUAWEI.

Facebook, Tidal sau Joom, printre cele mai descărcate aplicații din platforma Huawei AppGallery

Nici aplicațiile internaționale nu lipsesc din biblioteca virtuală. Cele care se bucură de cel mai mare număr de descărcări sunt cele de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram), shopping (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective sau Joom), music streaming (Tidal și Deezer) sau știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald.

Astfel, fie că vrei să îți faci o programare medicală, să îți comanzi prânzul, să te relaxezi după o zi lungă sau să plătești o factură, există câte o aplicație pentru fiecare dintre aceste activități.

Și pentru că Huawei AppGallery este orientat pentru a satisface toate dorințele utilizatorilor telefoanelor premium, în ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, dezvoltată de comunitatea locală de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea descărca pe dispozitiv. MoreApps ajută la descărcarea aplicaţiilor Social Media de top şi instalarea lor în doar câteva minute. Iar această aplicaţie poate fi de asemenea descarcată din magazinul de aplicaţii AppGallery.

Cum poți să transferi toate datele din telefonul vechi în noul telefon HUAWEI?

Aplicația Phone Clone permite personalizarea noului telefon cu ușurință, prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Pentru a începe procesul de transfer de date, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Toate smartphone-urile HUAWEI noi vin cu aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a descărca aplicația, acesta trebuie să intre în magazinele de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele HUAWEI, aplicația este disponibilă și în magazinul Huawei AppGallery.

Ulterior, pașii care trebuie să fie urmați de utilizator sunt:

  • Să deschidă aplicația Phone Clone și să atingă „Acesta este noul telefon”.
  • Să acceseze aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”.
  • Să conecteze cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.
  • Să colecteze datele pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou.
  • Să aștepte finalizarea transferului, urmând ca noul dispozitiv HUAWEI să fie deja customizat, așa cum erai obișnuit să fie vechiul telefon. Doar că noul tău telefon HUAWEI este mai rapid, mai bun și are o cameră ca niciunul altul.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI