Minerva este o adevărată profesionistă, cu zeci de ani de studii superioare în acest domeniu minunat. Bucuria a fost extrem de mare pentru toți concurenții.

Cum s-au aliniat planetele? Cine cu cine se potrivește mai bine? Sunt întrebările la care Andreea Mantea și concurenții au așteptat un răspuns

Adrian a fost primul pe lista Minervei: „Urmează o tentativă de apropiere”, a spus celebrul astrolog.

Adrian e capricorn cu ascendent între berbec și taur. Minerva a spus despre elcă este o persoană nesigură „Vrei să fii un erou, dar te gândești mereu care va fi următorul pas”.

Cel mai frumos este aspectul profesional, a completat astrologul.

Citeste si: Andreea Mantea dezvăluie secretele din Camera Roșie. Ce se întâmplă în spatele camerelor din Casa Iubirii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Larisa și Ionut, cel mai nou cuplu din ,,Casa Iubirii", au aflat și ei verdictul astrologului. Ionuț ar fi un afacerist de milioane, spune Minerva: ,,Ai putea face bani pe banii altora".

Astrologul Minerva îi vede potriviți unul pentru celălalt, dar există un ,,dar": ,,Să nu vă căsătoriți anul acesta, ci anul viitor". 

Toți au așteptat cu nerăbdare verdictul Minervei despre Kinga

„Kinga este foarte iubăreață. Este îndreptată spre a face bani”. „Tu trebuia să te duci să mai faci școală”, a mai spus Minerva.

În același timp Kinga a fost numită o persoană afurisită, dar bună pe strategii.

Citeste si: Ștefania, primele declarații după ce a fost eliminată din Casa Iubirii. "Te invit să îmi spui direct ce ai simțit pentru mine"

Kinga ar fi un foarte bun detectiv și a fost sfătuită să facă o facultate de drept: „ar fi un avocat extraordinar”.

Lucrurile nu funcționează așa cum și-ar dori Kinga, la capitolul compatibilitate cu Ionuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si