Celebrul actor și-a adus noua iubită pe covoul roșu. Keanu a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood până să o întâlnească pe actuala parteneră.

Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, a venit de mână alături de actor la Gala LACMA Art+ Film, prezentată de Gucci în Los Angeles, pe 2 noiembrie. Keanu Reeves le-a făcut tuturor o surpriză când a pășit alături de femeie pe covorul roșu.

Vezi cine e iubita actorului Keanu Reeves, după 20 de ani în care a ținut doliu după logodnica și fiica lui

Citeste si: Drama în familia lui Ion Dolănescu! Ionuț, fiul secret al rapsodului, și-a pierdut mama: ”Dumnezeu sa odihnească sufletul mamei mele in pace!” EXCLUSIV

După tragedia prin care a trecut în urmă cu două decenii, vedeta nu s-a mai afișat cu nicio altă femeie, conform click.ro.

Vezi cine e iubita actorului Keanu Reeves, după 20 de ani în care a ținut doliu după logodnica și fiica lui

Iubita actorului Keanu Reeves este o artistă din los Angeles. Ea se folosește limbajul și colaborează cu mai mulți scriitori, ca sursă de inspirație pentru sculptură, desen și video. Iubita lui Keanu Reeves este și scriitoare. În 2011, ea a colaborat cu actualul ei iubit la cartea „Ode to Happines”.

În 2016, cei doi s-au reunit pentru un al doilea proiect, „Shadows”, o carte cu photografii printate de artistul Gerhard Steidl, iar un an mai târziu Alexandra Grant și Keanu Reeves au pus fundațiile unei mici edituri numită „X Artists Books” (XAB).

Vezi cine e iubita actorului Keanu Reeves, după 20 de ani în care a ținut doliu după logodnica și fiica lui

Citeste si: Horoscop 2019- Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii

Actorul a trecut în urmă cu 20 de ani prin drama vieții. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca el și logodnica lui, Jennifer Syme, să se îndepărteze unul de altul și să decisă să se despartă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Un an și jumătate mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de mașină. Jennifer a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001.

Keanu Reeves a vorbit despre pierderea suferită, într-un interviu acordat în 2006 publicației Parade: „Această suferiță își schimbă forma, dar nu se termină niciodată. Oamenii cred că poți trece peste asta, dar se înșală.

Citeste si: Leo Iorga, condus astăzi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântare

Vezi cine e iubita actorului Keanu Reeves, după 20 de ani în care a ținut doliu după logodnica și fiica lui

Când oamenii pe care îi iubești pleacă de lângă tine, rămâi singur”. Keanu Reeves a declarat că pierderea fiicei și a fostei iubite a constituit motivul pentru care nu și-a mai dorit niciodată o relație serioasă sau o familie.

Actorul este de origine libaneză și este născut în Beirut.

 

 

 

 

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si