Sufocat, asa se simte Mugurel... Oricat de adanc ar inspira, aerul nu ii ajunge... iar cand expira, pare ca ofteaza. Plamanii ii sunt prea bolnavi ca sa-l mai tina in viata.  "O ora jumate maxim pot sta fara oxigen, apoi trebuie sa-l pun ca intru in criza.", isi spune el drama.

Suferinta lui Mugurel Amaritei a inceput acum 14 ani, cand era in armata.
Medicul garnizoanei l-a chemat si i-a spus ca sufera de astm si ar fi mai bine sa intrerupa stagiul militar. De atunci a inceput calvarul… Medicamente, spitalizari… insa din pacate nimic nu l-a pus pe picioare. In 2011, medicii i-au descoperit mai multe afectiuni pulmonare. "Daca am crize prea mari, am oxigen, pun oxigenul. Trebuie sa stau cam 16 ore pe zi ca sa fie plamanul alimentat si e foarte greu." , continua el.

Ultima perioada a fost critica pentru Mugurel. Gandul ca nu se va face vine l-a facut sa aiba mai multe atacuri de panica.

Un transplant in strainatate ii poate oferi lui Mugurel sansa la viitor... Daca printr-o minune, la vreuna din clinici se va gasi curand un donator compatibil, Mugurel se intreaba cum va suporta costurile mari ale analizelor si ale transplantului.
Are nevoie de cel putin 50 000 de euro, bani pe care nu ii poate strange fara ajutorul semenilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si