Mihail Genoiu a declarat ca "principalul lucru" de care se va ocupa "in perioada imediat urmatoare este stabilirea bugetului pentru anul 2017".

"Ne vom consulta la tot ceea ce inseamna prioritati. Pentru ca sunt lucruri de mare amploare care trebuie terminate, cum este Spitalul Filantropia si lucrari care sunt deja incepute inca din cursul anului 2016 si trebuie finalizate si lucrari foarte importante pe care trebuie sa le demaram impreuna in cursul anului 2017.

Este vorba de Liceul Carol I, pe care toti ne dorim sa il vedem altfel, e vorba de Opera Romana, e vorba de sediile primariei si multe alte lucrari pe care, impreuna, le vom demara in aceasta perioada", a precizat Genoiu.

De asemenea, el i-a multumit colegului sau, viceprimarul PSD Adrian Cosman, pentru sustinere si pentru ca l-a propus sa preia prerogativele de edil.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Genoiu va detine atributiile de primar al Craiovei pana la organizarea de noi alegeri.

Mihail Genoiu a candidat la alegerile locale din 2016 din partea UNPR, el fiind unul dintre consilierii locali apropiati ai Olgutei Vasilescu, aceasta sustinandu-l pentru pozitia de viceprimar al Craiovei.

Lia Olguta Vasilescu, investita ministru al Muncii si Justitiei Sociale in noul Guvern PSD, a demisionat din functia de primar al municipiului Craiova, demisia fiind inregistrata miercuri la Registratura Primariei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si