Amira nu se poate ridica din pat si iese foarte rar din casa. La 19 ani, tanara a suferit 11 interventii chirurgicale esuate. Mama ei sustine ca a ajuns la Burnei cand fetita avea doar un an pentru o simpla operatie la sold, insa „experimentele” facute de cel mai mare chirurg ortoped pediatric din Romania au lasat-o invalida.

Patricia Blaj, o cunoscuta bloggerita din Romania, a fost impresionata de povestea fetei, a vizitat-o si a aflat ca este fascinata de cultura japoneza.

„Prima data cand am vizitat-o in casuta cu doua camere din Rahova, am gasit o fata invelita in pat, cu pupilele marite de lentile de contact si machiata precum o scolarita dintr-un anime pentru adolescenti. Si-a gasit refugiul in cultura japoneza: mai intai muzica, apoi in anime, cosplay si gyaru”, scrie Patricia Blaj pe theoutsiderz.com.

Patriciei i-a venit ideea sa lanseze o campanie de strangere de fonduri pentru a o ajuta pe victima lui Burnei sa-si indeplineasca cel mai mare vis: acela de a ajunge in Japonia. Pana ieri seara, dupa numai 48 de ore de campanie pe un site de profil, bloggerita stransese peste 2.000 de dolari din cei 8.000 dolari de care are nevoie.

Profesorul Burnei e acuzat ca a lasat-o pe Amira invalida
Profesorul Burnei e acuzat ca a lasat-o pe Amira invalida

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

O intentie admirabila, la prima vedere. Exista totusi un detaliu pe care un alt blogger celebru l-a scos in evidenta. Zoso a remarcat ca in textul postat de Patricia Blaj, aceasta solicita bani pentru o deplasare de 4 persoane: Amira, mama ei, ea si... iubitul. Acesta ar urma sa realizeze mai multe shootinguri, fiind pasionat de fotografie.

„Pentru a face visul Amirei sa devina realitate, am inceput o campanie pe Indiegogo, o platforma de multifinantare de renume international.

Obiectivul nostru total este de 8.000$, care este costul estimativ al excursiei pentru noi patru, si ceva pentru recuzita gyaru pe care Amira o merita. Tot ce nu vom cheltui in excursie va fi, desigur, predat ulterior Amirei”, este textul Patriciei la care face referire Zoso.

„Intelegeti? Nu vor bani sa se duca fata aia in Japonia, vor sa mearga ei doi, Blaj si Costrut, cu fata si cu maica-sa. Pentru ca genul asta de oameni sunt ei, ajutatori. Si ca asta e visul lor, sa mearga in Japonia, dar nu au bani pentru asta, asa ca mai bine se lipesc de o tragedie decat sa puna mana la munca. Si pentru ca nu sunt monstri, dupa ce au mers si si-au vazut visul, restul de bani il dau fetei cu tragedia, ca sunt milosi”, scrie Zoso.

Postarea bloggerului a provocat o adevarata furtuna in mediul online. Cateva zeci de comentarii care o desfiintau pe binefacatoarea Amirei au fost postate pe pagina lui Zoso, iar textul s-a imprastiat imediat pe Internet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si