Close sidebar
Close sidebar

Victor Ciutacu, dupa accidentarea Simonei Halep: " Am o suspiciune rezonabila ca au aparut in incinta baietii cu halate albe pe ei si cu eprubete la purtator!"

Victor Ciutacu vorbeste despre dopaj dupa accidentarea Simonei Halep.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Halep s-a retras in semifinalele turneului de la Doha, unde urma sa o intalneasca pe Garbine Muguruza, romanca acuzand o mai veche accidentare la piciorul drept. Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat in stilul propriu abandonul campioanei noastre: "Stiu, sunt odios, dar nu pot sa ma abtin sa am o suspiciune rezonabila ca au aparut in incinta baietii cu halate albe pe ei si cu eprubete la purtator. E drept, n-am si indicii temeinice...".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Aluziile despre dopaj au continuat in dialogul vedetei tv cu amicii sai virtuali: "imi dai voie sa am dubiile mele ca, brusc, la mai multe mari turnee, niste mari favoriti se accidenteaza concomitent?", a plusat Ciutacu, care la postarea dura a unui internaut, "Toţi/toate sunt dopati/dopate", a replicat: "Aici suntem de acord, nu exista varf in sport fara chimie". 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI