Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta, pe Facebook: "Iohannis este piroman si Romania va «arde» pana tot controlul revine la el si la «Sistem»"

Fostul premier Victor Ponta a intrebat pe pagina sa de Facebook daca acum presedintele Iohannis si ”propaganda” vor cere din nou demisia Guvernului PSD sau de data aceatsa ”nu au reusit sa faca sa «moara oameni» si poate mai incearca o data, iar ulterior a raspuns unui comentariu afirmand ca presedintele este ”piroman” si ”Romania va «arde» pana tot controlul revine la el si la «Sistem»”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

”Dl Iohannis si «Propaganda» o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa «moara oameni»? Mai incearca o data...”, a scris iniţial Ponta pe Facebook, adaugand ca asta se va intampla ca sa vina iar ”Guvernul «Lui» tehnocrat”.

O persoana a comentat la postarea lui Ponta: ” E simpla coincidenţa sau ne trezim cu cate un incendiu ori de cate ori presedintelui Johannis nu-i convine cate un prim ministru? O fi piroman?”.

”Da! Este piroman si Romania va «arde» pana tot controlul revine la Iohannis si la «Sistem»”, a raspuns Victor Ponta.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Guvernul ponta a demisionat in noiembrie 2015 dupa ample manifestaţii in Bucuresti si alte orase, in urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv din Bucuresti in urma caruia au murit 64 de persoane, iar 160 au fost ranite.

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI