Politisti sub acoperire au reusit sa-l aresteze, in statiunea Mamaia, pe principalul suspect! Mai mult, iubitul ei- un antenor de fitness cu 6 ani mai tanar, a devenit complice la crima din cartierul de lux.

Dupa 24 de ore, intrebari fara raspuns si cautari, adevarul a iesit la iveala imediat ce politistii au reusit sa-l prinda pe principalul suspect de crima.

Prieten apropiat al presupusului iubit, tanarul de doar 26 de ani a fost prins in Mamaia! Cersea pe un trotuar bani sa se intoarca in Bucuresti si, in acelasi timp, voia sa isi vanda bicicleta cu 400 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Banii pentru care a ucis-o pe Manuela- 150 de lei, nu i-au ajuns decat cateva ore.

Si-a recunoscut imediat fapta, ba chiar a declarat ca Ionut, presupusul iubit al tinerei i-a fost complice. Asta nu schimba insa si parerea celor care l-au cunoscut pe tanarul antrenor de fitness.

Vecinii cred in continuare in el, nu accepta ca baiatul cuminte pe care il cunoasteau ei sa fi fost capabil sa puna la cale un plan atat de diabolic pentru 150 de lei si o masina.

Ba mai mult, cei care ii erau prieteni sustin ca Ionut a cazut in plasa criminalului.

Multe intrebari fara raspuns au fost si noaptea trecuta, la sediul Inspectoratului de politie Ilfov! Daca de jurnalisti s-a ascuns, principalul suspect le-a spus anchetatorilor ca a ucis-o cu 30 de lovituri de cutit pe Manuela!

Cel care a gasit-o pe Manuela, intr-o balta de sange, in apartamentul ei de lux, a fost chiar iubitul fetei- un tanar de 24 de ani.

Le-a spus anchetatorilor ca ii plimba cainele tinerei. Iar cand s-a intors de afara, usa apartamentului era deschisa, iar ea... injunghiata.

Ionut a chemat salvarea- insa medicii nu au putut sa o salveze cu toate ca au resuscitat-o aproape vreme de 45 de minute. Acum complice, tanarul a fost si el audiat de mai multe ori.

Manuela provine dintr-o familie de fermieri instariti de langa Rosiorii de Vede. A absolvit facultatea de drept si voia sa intre in barou.

Daca a fost sau nu crima pasionala urmeaza sa stabileasca anchetatorii. Pana la finalul anchetei, suspectii vor ramane in arest preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si