În vârstă de numai 22 de ani, Leontin, un campion multiplu la raliuri, și-a găsit sfârșitul la volan. Mașina pe care o conducea a derapat și a lovit ulterior un autoturism în care se aflau femei și copii veniți din Ucraina.

Șoferul vinovat avea viteză

Aseară, în jurul orei 8:00, acesta conducea pe drumul național 19 din Satu Mare, când a pierdut brusc controlul volanului.

Într-un sens giratoriu mașină a derapat și a ajuns într-un șanț, unde impactul a fost violent. Cel mai probabil, sportivul de performanță avea viteză.

Citeste si: Minune la Iași. Tânăra însărcinată, victima cumplitului accident rutier, a fost salvată și urmează să nască

În accident a fost implicat și un alt autoturism, în care se aflau două femei și 3 copii din Ucraina. Cu toții au scăpat cu răni ușoare.

Medicii nu au mai putut face nimic

Din păcate, în urma accidentului șoferul în vârstă de 22 de ani a decedat.  Forțele profesioniste au intervenit la caz, dar victima avea leziuni incompatibile cu viața.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: A decedat după ce a ieșit din mașină, pentru a verifica pagubele produse în urma unui accident

Tânărul  provenea dintr-o familie de campioni la sporturi de motor. Atât tatăl lui, cât și sora sunt piloți profesioniști, spun ziarele locale. Vestea că tânărul a murit, în mod ironic, la volan, a șocat o comunitate întreagă.

Citeste si: Prima reacție a lui Mihai Trăistariu după ce un taximetrist a intrat în autoturismul pe care îl conducea

Autoritățile au anunțat că verificările continuă sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Un microbuz cu numere de Ucraina s-a răsturnat în România

Acesta nu este singurul accident din ultima vreme în care au fost implicați refugiați din Ucraina.  Săptămâna trecută, un microbuz înmatriculat în Ucraina s-a răsturnat în apropierea localității bihorene Valea lui Mihai. 11 persoane se aflau la bord, dintre care 5 copii. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Toți pasagerii au fost evaluați medical, iar două persoane, un bărbat și o femeie, au fost transportați la unitatea de primiri urgențe Oradea.

Citeste si: Sancțiuni dure pentru șoferi. Cei care fac drifturi ilegale pe stradă vor rămâne fără permis pentru 30 de zile

Un alt accident a avut loc în judeţul Neamţ, când o maşină în care se aflau şase cetăţeni din Ucraina ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a intrat într-un capăt de pod.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si