Scenele violente s-au produs aproape de miezul nopții, potrivit unor surse juridice. Atunci a fost efectuat și apelul la 112, polițiștii Secției 1 fiind sesizați de către o femeie despre un scandal.

Toți cei implicați au ajuns la secția de poliție

La scurt timp, oamenii legii au ajuns la fața locului și au condus toate persoanele implicate la sediul subunității. 

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.  , spun reprezentanții Poliției în comunicat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Actorul Ion Caramitru, internat în spital. "Suntem năpăstuiţi de soartă"

Sursele citate mai precizează faptul că trecătorul care a fost ținta vorbelor jignitoare ar fi fost chiar Micutzu

Totodată, în urma conflictului care a degenerat, cei implicați au fost amendați cu 200 de lei fiecare.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”,  mai este precizat în comunicatul polițiștilor.

Citeste si: Bătaie între doi șoferi în centrul orașului Buzău. Unul a scos bâta (VIDEO)

Reacția lui Micutzu

Cunoscutul actor s-a apărat și le-a spus polițiștilor că a fost agresat de un necunoscut, fără niciun motiv. Ulterior, jigniți ar fi fost inclusiv un prieten, dar și logodnica sa. 

”A agresat-o pe logodnica mea și l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru, şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii, dar după ce am fost agresat de omul respetiv. Nu, eu nu am fost lovit.(..) Pur și simplu mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi trei şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a spus Micutzu pentru România TV.

Citeste si: Parteneriat pentru divertisment de calitate: Micutzu este noul ambasador de brand al Vlad Cazino

VIDEO- Vezi momentul cu scandalul în care a fost implicat Micutzu: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si