„Un sortiment de biscuiți cu ciocolată vândut de magazinele Lidl a fost retras de la vânzare după ce producătorul a anunțat că există posibilitatea ca acesta să conțină bucăți de metal. Despre ce biscuiți vorbim, mai exact, și ce trebuie să facă cei care i-au cumpărat, ne explică Delia Săndulachi”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Biscuiți cu metal, retrași de pe piață

„Biscuiții se numesc Grandino și vorbim de acel sortiment cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă.
Producătorul olandez a anunțat că există riscul ca unul dintre loturi să fie contaminat cu bucățele de metal, iar ca să vă dați seama dacă ați cumpărat cumva un produs din lotul respectiv, verificați dacă are ca dată de expirare 12 decembrie 2024, pentru că despre acele pachete cu biscuiți este vorba.

Citește și: VIDEO- Delicii turcești pentru toate gusturile. Idei de preparate delicioase

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În primul rând, cei care le-au cumpărat, nu trebuie să le consume pentru că le poate afecta sănătatea.

Dintre toate corpurile străine care pot pătrunde în alimente, cele metalice sunt printre cele mai periculoase deoarece pot provoca leziuni destul de grave.
Puteți returna pachetele cu biscuiți în oricare dintre magazinele Lidl, chiar dacă nu mai aveți bonul fiscal, veți primi înapoi suma pe care ați plătit-o”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si