"Videoclipurile în stil retro sunt la mare căutare în rândul artiștilor. Așa că mulți dintre ei filmează în decoruri de poveste pentru piesele lor. Un astfel de exemplu vine din Bihor, unde talentata solistă Alexandra Creț a recreat pentru videoclipul piesei sale o nuntă din anii 20", a transmis Cristina Dorobanțu.

Alexandra Creț lansează o melodie pentru dansul mirilor

După mai multe piese de petrecere cu mare succes la public, Alexandra Creț a pregătit de lansare o melodie de dragoste, numai bună pentru dansul mirilor.

Am surprins-o și noi la filmările pentru videoclip într-o cramă de lângă Oradea. Aici totul a fost aranjat ca pentru o nuntă din 1920.

Pentru a pune în scenă această nuntă, Alexandra Creț a avut nevoie și de personaje. Așa că au fost prezenți 20 de figuranți printre care dansatori și coregrafi. Doi dintre ei au jucat rolul mirilor.

"O poveste a doi tineri căsătoriți, care se află la începutul vieții lor împreună, chiar dacă noi suntem actori, astăzi am jucat rolul lor. Am prezentat un blues lent împreună. Pentru prima dată în această postură, ca și experiență mi s-a părut ceva inedit cu multe emoții", au declarat Adrian Balog și Denisa Maghiar, coregrafi.

Alexandra Creț a venit cu ideea acestui videoclip și a ales ținutele potrivite, conform stilului de la începutul secolului trecut.

"Eu m-am adaptat stilulurilor de atunci, m-am documentat puțin pe internet și am ales stilul anilor 20, Great Gatsby, asta e ideea videoclipului și am achiziționat piesele separat dar după ce le-am pus împreună eu zic că a ieșit fix stilul anilor respectivi.

Pentru mine este foarte important, întotdeauna mi-a plăcut să fac videoclipuri cât mai elevate și dierite, și cred că acest lucru îmi va fi benefic", a declarat Alexandra Creț, artistă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atmosfera creată în timpul filmărilor a fost pe placul tuturor participanților.

"Alexandra cu Remus s-au ocupat de toate ținutele pe care le purtăm. Mi se pare o idee foarte drăguță și sunt mândră de prietenii noștri că de fiecare dată vin cu noutăți și cu idei care sunt cu siguranță aparte", a declarat Daliana Negrean.

"Mie mi-ar fi plăcut să mă nasc în 1920, pentru că simplitatea cred că e mult mai frumoasă decât toată bogația din ziua de azi. Atunci lumea socializa, lumea se înțelegea, se distra și acum din păcate majoritatea stau pe telefoane", a declarat Alexandra Creț, artistă.

Cât despre noua piesă, Alexandra ne-a dezvăluit că va fi lansată cel mai probabil în luna martie.

"Titlul melodiei este Împreună vom reuși, este sloganul nostru de când ne-am cunoscut, și simt că ne reprezintă pe amândoi, pe mine și pe Remus, el este cel mai mare sprijin al meu iar atunci când întâmpinăm o problemă ne spunem unul celuilalt, împreună vom reuși, de aceea cred că și cei de acasă se vor regăsi în acest cântec", a declarat Alexandra Creț, artistă.

Până când noul videoclip va fi lansat, fanii Alexandrei Creț se bucură de piesa Frumușica, o melodie al cărui videoclip a fost filmat toamna trecută într-o șatră.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: S-a aflat cine este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul din Maramureș. Georgiana Lobonț, mesaj emoționant: “Sunt marcată de vestea asta”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si