Mario Fresh a avut grijă ca automobilul să ajungă la ea mai repede decât s-ar fi așteptat, iar Alexia a postat imediat imaginile în mediul online. Pentru Alexia Eram concediul a venit cu o mulțime de surprize.

Aflată la mare cu iubitul ei, Mario Fresh și părinții acestuia, vedeta nu s-a așteptat niciun moment la ceea ce a găsit în fața hotelului. În urmă cu mai mult timp, Alexia și-a cumpărat o mașină nouă, ce urma să-i sosească în perioada următoare, însă bolidul vedetei a venit mai devreme, iar iubitul ei și-a dorit să o surprindă și să-i

aducă mașina chiar în fața hotelului în care erau cazați.

Citește și: Alexandru Boariu, norocosul care a dansat pe scena Untold alături de Bebe Rexha/ ”M-a aplaudat si m-a sustinut, a dansat cu mine ca si cum eram vechi prieteni”

Alexia, care este pasionată de condus și a exersat îndemânarea la volan pe o mașină mică, fabricată în 2012, însă de îndată ce a prins curaj și s-a simțit pregătită și-a cumpărat un bolid nu doar puternic, ci și foarte aspectuos.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La despărțirea de primul autovehicul deținut, Alexia a postat în mediul online câteva amintiri din ziua în care a devenit oficial șofer.

"Mi-am dorit foarte mult să conduc și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă și m-am și plimbat prin vacanțe"

Fiica Andreei Esca a plătit nu mai puțin de șaizeci de mii de euro pe noua ei mașină și recunoaște că banii sunt munciți de ea.

Alexia este creator de conținut în mediul online și își câștigă singură banii, încă din facultate. Tânăra are mai multe contracte de imagine cu diverse companii, cărora le promovează produsele în mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si