Alina si Raul au ales sa isi uneasca destinele intr-o locatie cu totul deosebita. Dupa ce in urma cu doua saptamani au fost la starea civila, ieri cei doi s-au cununat si religios in fata castelului Banffy de la Bontida.

Sute de invitati, printre care si multe vedete si-au facut rand pe rand aparitia la evenimentul fastuos.

Nici juratii de la „Bravo, ai stil!” nu au lipsit de la nunta anului.

Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu au venit cu mai multe cadouri pentru Alina si Raul.

Dupa ceremeonia religioasa invitatii au fost invitati intr-un cort amenajat in curtea castelului. Mireasa a ales decorurile spectaculoase din flori care i-au intampinat pe invitati la fiecare pas. Nu au lipsit barurile cu dulciuri, prosecco si inghetata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alina Ceusan a ales sa imbrace trei rochii de mireasa. Prima rochie a fost una de printesa creata de un designer din Malta la care a asortat o palarie si o pereche de cizme albe.

In plus, cea mai urmarita vloggerita din Romania a ales sa isi faca singura coafura si machiajul.

In tot acest timp Alina si-a tinut la curent cei 467.000 de urmaritori de pe Instagram postand poze si imagini video de la nunta.

Vloggerita pregateste si o filmare speciala cu cea mai importanta zi din viata ei asa ca nu a putut sta deoparte de organizare.

Alina si Raul au primit o multime de cadouri de la invitati insa unul dintre cele mai spectaculoase a fost balonul cu aer cald.

Atmosfera a fost intretinuta de The Motans, David & Six Martini si Vladuta Lupau. La miezul noptii a urmat un foc de artificii si apoi distractie pana dimineata.

Dupa nunta Alina si Raul vor pleca in luna de miere in Maldive. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de sapte ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si