„Cine nu vrea un meniu tradițional de 1 decembrie poate să aibă parte de preparate delicioase din caracatiță sau creveți. Colega mea Mădălina Lambrinoc ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Meniu de 1 decembrie adaptat

Mădălina Lambrinoc: Bun găsit tuturor! De-a dreptul apetisante și cu puține calorii sunt preparatele de care ne bucurăm noi astăzi.

Unde mai punem că mirosul este unul extraordinar chiar dacă nu se simte prin camera de luat vederi. Ce avem noi astăzi mai exact aici ne spune chiar acum Dan Voinea, manager. Dan, o să te rog să începem cu ce mi-ați spus mie.

Citește și: Prețul pe care îl plătesc românii pentru masa de Crăciun! Cât au ajuns să coste, în magazine, carnea de porc și produsele de bază pentru sărbători?

Dan Voinea: Bună ziua și bine v-am găsit. Avem în față o caracatiță cu garnitură de orez la grătar. E foarte, foarte delicioasă.

Mădălina Lambrinoc: O să mergem mai departe, în stânga mea, ce avem aici?

Dan Voinea: Niște creveți la grătar pe un pat de salată verde, să fie mai light, tocmai alternativa de 1 decembrie.

Mădălina Lambrinoc: Deci putem să ne păstrăm silueta chiar și dacă mâncăm o alternativă tradițională a mesei de 1 decembrie.

Mergem mai departe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dan Voinea: Avem o salată de măsline care se pupă exact cu tot ce avem noi aici în față, este foarte light.

Mădălina Lambrinoc: Mai avem niște creveți acolo.

Dan Voinea: Aceia sunt niște creveți care se găsesc de câteva ori pe an. Sunt niște creveți proaspeți, nu congelați, care se mănâncă cu tot cu coadă. Sunt pane.

Avem caracatiță în sos picant roșu, cu multe mirodenii, să aibă un gust mult mai plăcut. Aceștia sunt niște creveți în sos alb. Tot la fel, sunt făcuți la cuptor.

Mădălina Lambrinoc: Ce mi-a atras mie atenția cel mai mult este această salată, dacă zic bine?

Dan Voinea: Da, este o salată de ton, este înlocuitoare aceleia de beouf, foarte gustoasă, în loc de pui are ton.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mădălina Lambrinoc: Am văzut și două variante de tarte dacă zic bine. Sunt tarte sărate.

Dan Voinea: Sunt tarte sărate care se mănâncă calde. O avem pe cea din stânga este cu bacon și ou, iar cea din dreapta este cu spanac și somon.

Mădălina Lambrinoc: Toate arată apetisant, miros pe măsură, dacă ar fi să ne hotărâm acum din care să gustăm nu cred că am putea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si