Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Am dovadă” Antoni, dezvăluire șoc despre relația cu Ștefania! Robi a pus-o la zid pe iubita lui Cosmin din prima clipă: „N-am crezut în Ștefania de la început”

Dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta la „Casa Iubirii!” Concurenții dau cărțile pe față, iar reacțiile nu întârzie să apară.

Antonia Cioanca,

Robi a spus ce părere are despre Ștefania. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce au început călătoria pentru găsirea sufletului pereche, o parte dintre concurenții de la „Casa Iubirii” au început să dea cărțile pe față.

De această dată, în vizor a fost luată Ștefania, care se pare că i-a stârnit mai multe bănuieli lui Robi încă de la începutul sezonului.

Ce ar face Antoni dacă ar fi în locul lui Cosmin? 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO. "Nu ți-am dat a doua șansă". Robi se teme de o răzbunare a Virginiei. Totul a ieșit la iveală în date-ul de la mare

Ce ar fi făcut Antoni în locul lui Cosmin, în cazul în care ar fi avut o relație cu Ștefania: „Astea sunt reacțiile mele”

Robi și Antoni au despicat situația actuală dintre Ștefania și Cosmin, ocazie cu care Robi a precizat faptul că a avut anumite dubii cu privire la sentimentele concurentei față de Cosmin încă de la început.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Antoni a dezvăluit ce ar face dacă ar fi în locul lui Cosmin și ar avea o posibilă relație cu tânăra. Acesta spune că nu ar fi stat pe gânduri și s-ar fi despărțit imediat de concurenta de la „Casa Iubirii”.

Cosmin și Julia

[Sursa foto: Captură YouTube]

Robi: „Nu vreau să sune urât și să zic că n-am crezut în Ștefania de la început. Nu am crezut în sentimentele Ștefaniei din prima zi și până în ziua de astăzi. Și când i-a făcut Cosmin momente și așa, mă întreba Patrick «Crezi?» Și eu am zis «Mă, frate, nu». Niciodată nu am zis «Mamă, e moartă după el», niciodată! Cosmin, da, frate, este, e vizibil tot, dar Ștefania nu e și se vede că nu e ce își dorește ea.”

Antoni: „Eu, dacă aș fi fost în locul lui Cosmin, eu m-aș fi despărțit și am dovadă că astea sunt reacțiile mele. Așa aș fi făcut.”

Citește și: VIDEO ”M-am trezit plângând”. Gagea, în lacrimi, șochează concurenții din ”Casa iubirii”. Ce a ținut ascuns până acum? Le-a spus totul pe față Robertei și lui Sebastian

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI