Deloc grabit dar cu tinta sigura, un barbat arunca o saltea pe jos, apoi se intoarce linistit spre casa. Gestul sau de a-si lasa gunoiul pe strazile Timisoarei l-a costat nu mai putin de 6.000 de lei! Agentii locali care l-au surprins pe camerele video l-au identificat imediat.

Deloc grabit dar cu tinta sigura, un barbat arunca o saltea pe jos, apoi se intoarce linistit spre casa.

Gestul sau de a-si lasa gunoiul pe strazile Timisoarei l-a costat nu mai putin de 6.000 de lei! Agentii locali care l-au surprins pe camerele video l-au identificat imediat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La fel a patit si un individ care, cu roaba, si-a descarcat deseurile la marginea bulevardului. Pentru el, 3.000 de lei a fost sanctiunea.

Citeste si: Un turist din Austria a povestit despre experiența sa în munții Bucegi din România: "ai mai mult impresia că te-ai rătăcit într-o groapă de gunoi"

Amendă-record pentru un timișorean care a aruncat gunoi pe strada. Ce spune primarul Robu

Amenzile uriase curg cu nemiluita aproape zilnic. Iar asta in urma unui sistem implementat de insusi Nicolae Robu, primarul Timisoarei. Camerele de supraveghere din oras au fost montate in zone strategice, asadar agentii locali urmaresc pas cu pas tot ce fac cetatenii, la fel ca la Big Brother.

Nicolae Robu: E un sistem foarte eficient. Si pe cei care incalca regulile de circulatie ii prindem, pentru ca avem un sistem de traffic management foarte inteligent, performant si punem lucrurile la punct folosind inaltele tehnologii.



Amenzile date de agentii locali din Timisoara sunt intre 3000 si 6000 de lei.

Citeste si: Bărbat de 81 de ani dat dispărut, după ce a plecat să ducă gunoiul şi nu s-a mai întors


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si