După o perioadă zbucumiată, Anamaria Prodan spune că este gata să pășească din nou pe calea iubirii. Aceasta este în plin proces de divorț cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

Impresara recunoaște că există un bărbat special în viața ei 

"Da, îmi place foarte mult cineva. Avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles decizia mea de a aștepta până se termină divorțul", a spus aceasta în emisiunea „Fitză cu Adiță” de pe canalul youtube theXclusive.

Citeste si: Anamaria Prodan, alături de Ciprian Marica în Dubai: „Îl iubesc, e numărul unu!”

Întrebată dacă bărbatul din viața ei este român, aceasta a spus că aceasta este de altă naționalitate.

"Este dintr-o altă lume"

La nici o jumătate de an de la divorțul care a zguduit lumea mondenă, Anamaria Prodan pare să-și fi găsit liniștea. Doamna de fier a fotbalului românesc a declarat în exclusivitate la emisiunea „Fitză cu Aditză” că un bărbat începe să își câștige un loc special în viața ei.

Citeste si: Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat: „Nu am cerut partaj”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

"Este dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu niște reguli aparte.

Țările arabe?

Eu stau acolo, este un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat", a mai povestit aceasta.

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”

Întrebată de ce nu își afișează public relația, Anamaria Prodan a spus:

"Eu am niște principii, cum îmi spun prietenii mei, old fashioned. Eu până nu divorțez, nu-mi place să apar așa cu cineva sau să spun că uite sunt gravidă cu cineva sau să ma prindă lumea prin păduri cu barbați. Nu pot."

Citeste si: Anamaria Prodan și-a șocat fanii de pe Instagram. Poza care a stârnit mii de reacții

Cât despre Laurențiu Reghecampf, Ana nu mai vede nicio cale de împăcare, dar îl și compătimește pentru ce a pierdut. Cei doi s-au separat în toamna anului trecut, dar nu au finalizat încă procedurile de divorț. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si