Fosta concurentă a mărturisit faptul că a fost înșelată de Flavius cu o femeie mai în vârstă, cu care probabil era într-o relație și când se afla în casă.

Anca a vorbit despre motivul despărțirii de Flavius

După despărțire, Flavius a făcut o serie de declarații ce nu sunt pe placul Ancăi, spunând că motivul despărțirii este altul.

Citește și: Momente emoționante între Emanuel de la „Casa Iubirii” și Andreea! Tânărul s-a pus în genunchi: „Simt că este ultima femeie din viața mea”

”Avea deja pe altcineva!,  Femeia despre care eu am spus și în emisiune. Aveau aceleași hanorace până acum câteva zile, aceeași bluză, același apartament, aceeași vază de flori. Eu nu sunt proastă! Dovezile le aveam și în emisiune când am deschis subiectul.(...) După ce noi ne-am certat, după finală, noi ne-am certat în seara aia, el a rămas la București. Persoana respectivă, după ce el s-a întors la București, a făcut TikTok de pe același balcon de unde făcea și el TikTok-uri și i-am arătat, a spus că femeia este obsedată, femeia asta mă urmărește, a spus mai multe.(...) Este o femei în vârstă, despre care el spune că îl urmărește.(...) Este o femeie de 34 de ani”,  a

dezvăluit Anca, după despărțirea de Flavius, pentru Wownews și preluat de kanald.ro.

Nona vrea să părăsească ”Casa Iubirii”

Nona este în mijlocul unei situații complicate în "Casa Iubirii". Ea spune că e dispusă să plece acasă dacă lucrurile nu merg în direcția dorită.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nona este atrasă în continuare de Ionuț și spune că mai bine pleacă acasă dacă el nu simte același lucru pentru ea.

Concurenta a făcut o gafă în timpul discuției în trei cu Ionuț și Patrick, spre amuzamentul fetelor din casă, dar s-a corectat imediat. 

Citește și: Patricia și-a spus părerea despre băieții din ”Casa Iubirii”. Ce crede noua concurentă despre Patrick

"De la bun început până în prezent am spus că am ochii pentru ei... Pentru el, pardon", a precizat Nona, vorbind despre Ionuț.

Nona: "Eu vreau să plec acasă"

"Dacă se întâmplă să nu mai continuăm cunoașterea și așa mai departe, eu vreau să plec acasă", a declarat Nona.

Moderatoarea Andreea Mantea a reacționat surprinsă: "Care cunoaștere, că voi aveți o relație?"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Noua concurentă din „Casa Iubirii” le-a pus pe jar pe fete! Băieții sunt fermecați de ea: „A fi timidă pentru mine nu e un defect, e un efect”

"Ai simțit-o pe Nona în vreun fel, nu știu?", l-a întrebat Andreea Mantea pe Ionuț, oncurentul rămas din primul sezon al Casei Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si