„Celebrul designer Philipp Plein va deveni tată pentru a patra oară. Iar tânăra mamă este o româncă din Pașcani. Andreea Sasu este un model renumit în Italia și a mai fost împreună cu neamțul și cu câțiva ani în urmă”, a transmis Simona Pătruleasa.

Andreea Sasu, însărcinată cu Philipp Plein

Andreea Sasu este în culmea fericirii, căci în curând va aduce pe lume primul ei copil, al patrulea, însă, pentru Philipp Plein.

Fotomodelul, care a mai avut o relație cu designerul și în trecut, se pregătește să devină mamă și se bucură de tot sprijinul din partea iubitul ei.

Citește și: O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Cât a costat-o nunta în fața oglinzii?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Andreea Sasu are 34 de ani și este originară din Pașcani. Bruneta a devenit cunoscută în Italia in urma mai multor apariții televizate. Vestea că ea și Philip Plein vor deveni părinți a șocat fanii din întreaga lume, mai ales că nu a trecut mult timp de la anunțul despărțirii celebrului designer de fosta iubită și mama a doi dintre copiii săi, Lucia.

Philipp Plein mai are și un al treilea fiu, în vârstă de 11 ani, rezultat în urma relației cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia.
De curând, creatorul de modă i-a făcut cadou româncei, de ziua ei, un bolid de fițe de 250 de mii de euro marca Ferrari. Mândră de noua sa mașină, tânăra a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde a strâns zeci de mii de aprecieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: