„O casă amenajată într-o notă pozitivă trebuie să respecte caracteristicile anului chinezesc în care intrăm. 2024 este anul Dragonului de Lemn, adică un an al tensiunii și neliniștii. Cum să menținem echilibrul dorit și să ne bucurăm de energii pozitive, vedem chiar acum”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Arta Fengh Shui și energiile transmise

Conform artei Feng Shui, o energie pozitivă se simte încă de la intrare.


„Suntem într-o casă destul de bine echilibrată, le recomand și telespectatorilor să aibă aceste patru sfeșnice în casa lor, 4 lumânări care se vor recomanda undeva în centrul casei pentru steaua 3, pentru tot ceea ce înseamnă ceartă, procese, disensiuni verbale”, a explicat Anca Dimancea, maestru Feng Shui.
Anul Dragonului de Lemn, care începe din data de 10 februarie 2024, este un an al imprevizibilului, al agitației și al puterii. Pentru ca în locuință sa existe un echilibru al energiilor, specialiștii Feng Shui vin cu propuneri care să mențină balanța stărilor.
„O să folosim în primul rând cele trei statuete pentru centrul casei care reprezintă protecție, prosperitate, relație armonioasă cu descendenții. Pagoda celor 5 elemente este mai țuguiată aceasta este forma de foc, celelalte sunt din ciclul elementelor. Ea e sigură protecția și ne apară împotrivă stelei 5 în casa dezastrelor, a distrugerilor.
Aici este vestul casei, undeva aici sau la etaj putem folosi această pagodă a celor 5 elemente”, a adăugat Anca Dimancea.

Citește și: Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2024: A treia zi din an va fi magică pentru aceste zodii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În anul ce urmează, conform tradițiilor Feng Shui, elementul apă lipsește cu desăvârșire. Altfel spus, lipsesc armonia și liniștea, iar pentru asta există un remediu chinezesc care, odată amplasat într-o locuință, în zona potrivită, poate să facă minuni.
„Dragonul de apă, este pentru că ne lipsește elementul apă și pentru că e an de dragon, asigură protecția casei, el poate fi amplasat în mai multe sectoare, însă, eu aș recomanda în sectorul de sud-est, care e și sector de prosperitate al casei, numai c e foarte afectat”, a mai spus Anca Dimancea.
O alt sursă de echilibrare a energiilor este și focul.
Și tot în centrul casei este nevoie și de un covor, însă forma trebuie aleasă cu atenție.
„Întotdeauna forma rectangulara e stabilitate, susținerea casei, susține casa, întotdeauna forma rectangulară e stabilitate, e forma de pământ”, a adăugat maestrul Feng Shui.
În ciuda perioadei ce urmează, cu energie deloc armonioasă, în tradiția Feng Shui există o regulă clară, indiferent de tipul anului chinezesc. Una care trebuie fructificată din plin.
Pe plan general, anul Dragonului de Lemn este un an al provocărilor dar și al creativității, care acționează ca o sabie cu două tăișuri, dacă nu știm cum să îl gestionăm.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si