In toiul noptii un incendiu urias a pus in pericol vietile a sute de turisti si localnici din statiunea spaniola Marbella. 70 de pompieri s-au chinuit sa stinga flacarile care au pus stapanire pe o padure din apropierea unei autostrazi. 40 de case au fost evacuate pentru ca exista pericolul ca incediul sa se extinda cu repeziciune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Flacarile fac ravagii si peste Ocean. In statul California autoritatile au ordonat evacuarea a peste 4000 de oameni.16 incendii de padure amenintau nu mai putin de o mie de case.

Nici in America de Sud situatia nu este mai roz. Padurea Amazoniana continua sa arda. Incendiile uriase ii ingrijoreaza si pe liderii lumii.

Subiectul va fi discutat la summitul G 7 Presedintele Frantei si-a exprimat ingrijorarea intr-o postare pe internet, spunand ca ard plamanii planetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si