Imaginile șocante cu oameni care se prăbușesc din picioare pe străzi au provocat îngrijorare în toată lumea. Cu toate că nicio autoritate din China nu a confirmat oficial că acei bolnavi ar fi fost doborâți de temutul virus- tot mai multe voci susțin că s-ar încerca ascunderea adevărului. Că de fapt proporțiile dezastrului ar fi uriașe. Până acum au fost raportate peste 1600 de cazuri de contaminare și 54 de morți.


O asistentă din Wuhan pune degetul pe rană și spune că în toată provincia ar fi fost infectate 90.000 de persoane. Femeia a vorbit direct din epicentrul focarului de infecţie, îmbrăcată într-un costum de protecţie.

Citeste si: Florin Piersic e mai în formă ca niciodată! La câteva zile după ce va împlini 84 de ani, actorul are un spectacol la Londra: “Nu-ntreba câți ani am!”

Citeste si: VIDEO| Bodyguardul vedetelor, atacat cu macete și cuțite de 16 indivizi mascați

Femeia a solicitat cu disperare ajutorul oamenilor, semn că deja spitalele și echipajele medicale de acolo sunt depățite de situație

Oamenii de știință din Statele Unite au realizat o hartă care urmărește în timp real cazurile infecțiilor cu coronavirusul din China. Mai exact, se poate urmări modul în care se răspândește virusul mortal în China și în restul lumii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Până acum situația răspândirii virusului dincolo de granița Chinei, duminică dimineață arăta astfel: Hong Kong, Macao și Thailanda se confruntă cu cinci cazuri confirmate, Australia Malaezia și Singapore au câte 4 cazuri, în timp ce în Franța, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud și Statele Unite există câte trei cazuri de infecție confirmate.

Citeste si: Coronavirus: mai contagios decât se așteptau specialiștii, se transmite chiar și atunci când nu dă simptome

De teamă ,oamenii din Wuhan nu mai ies din case. Străzile sunt goale, pe rafturile din magazine nu mai e nimic, totul în jur este pustiu, mai ceva ca într-un film de groază.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si