„Polițiștii din Reșița care căutau 3 hoți au nimerit la un tată și fiul său în vârstă de 3 ani. L-au pus pe bărbat la podea sub amenințarea armei, au început perchezițiile și, în cele din urmă, au realizat că... au greșit adresa. Suspectul adevărat locuia peste drum. Imaginile acțiunii au fost suprinse de camerele de supraveghere”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Mascații au greșit adresa și au încătușat un bărbat nevinovat

Acțiunea în forță a avut loc pe 23 februarie într-un bloc din Reșița.
„Am auzit niște bătăi puternice în ușă: deschide, Poliția! Au intrat grămadă peste mine, mi-au pus pistolul, culcat pe burtă, mi-au spus să mă pun. Erau și cu pușca. Cu barosul. Copilul plângea, s-a speriat foarte tare, m-am speriat și eu”, a mărturisit bărbatul.
Bărbatul spune că și-a liniștit cu greu copilul de 3 ani. Razia din apartamentul său s-a încheiat după aproximativ 10 minute.
„Nu s-au legitimat, pe mine nu m-au legitimat. Am intrat în depresie și eu și copilul. Am întrebat ce s-a întâmplat, ați greșit adresa. Cică am greșit, ne cerem scuze și au plecat la locația din mandat”, a mai mărturisit omul.

Citește și: VIDEO- O comună din județul Galați este terorizată de hoți, de un individ cu un topor. Bărbatul le fură animale sau fdiferite obiecte

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Adresa corectă era la blocul vecin. Este posibil ca suspectul adevărat să-i fi privit pe mascați pe geam cum intrau peste vecinul său.

Deși au trecut 6 zile de la această acțiune, polițiștii spun că fac verificări. Culmea, au aflat despre caz după o postare pe Facebook. Își laudă, însă, colegii care, în cele din urmă, au reușit să prindă toți suspecții.
Bărbatul din Reșița spune că a mers la psiholog, dar are programare și la cardiolog. În plus, este decis să-i dea pe oamenii legii în judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: