Scandalul monstru din Costinești în care au fost implicate mai multe persoane a fost surprins de camerele de supraveghere. De pe plajă, bătaia s-a mutat pe o stradă aglomerată, printre buticurile cu suveniruri, sub ochii turiștilor.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Pe imaginile surprinse într-o zonă aglomerată din Costinești, aproape de plajă, se vede un individ care mută pur și simplu un copil care îi stătea în cale și apoi începe să lovească un alt bărbat.

În scandal ar fi implicați mai mulți indivizi, iar totul s-a petrecut sub ochii turiștilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"- Nu, dar ce a făcut până la urmă?

- Nu știu, frate, nu știu, nu știu, nu știm"

Scandalul a început pe o plajă privată. Administratorii spun că doi turiști ar fi refuzat să elibereze șezlongurile la finalul programului. Susțin că cei doi ar fi fost agresivi așa că au apelat la serviciile unei firme de pază în cele din urmă scandalul s-a mutat în apropierea plajei, unde turiștii au rămas într-o baltă de sânge.

Deși vorbim despre un incident extrem de grav petrecut duminică, reprezentanții IPJ Constanța au refuzat până acum să spună în ce stadiu este investigația


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si