O tânără de 20 de ani cu nevoi speciale a fost bătută chiar de mama ei într-un mod înfiorător. Și mai grav, un martor filma nepăspător scenele. Culmea e că autoritățile au început o anchetă, iar victima a fost trimisă... tot în grija agresoarei. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional. Colega mea Silvia Cseh ne spune cum s-a ajuns într-o asemenea situație, a transmis Cristian Sabbagh.

Trimisă în grija mamei care a bătut-o cu țeava

Imaginile teribile sunt filmate în județul Mureș. Tânăra de 20 de ani se află în pat și e pedepsită de mama ei într-un mod care nu poate fi descris. Aceasta folosește o țeavă și o lovește în mod repetat. Altcineva filmează, dar nu intervine. Difuzăm aceste imagini pentru a demonstra inclusiv lipsa de reacție a autorităților. Scenele s-au petrecut în decembrie, au ajuns în atenția publicului, iar ancheta stagnează. Victima a fost trimisă tot în grija mamei. O dovadă că tânără este batjocorită și de agresoare, și de autorități, a transmis Silvia Cseh.

Citește și: VIDEO- Justiția, unită în apărarea lui Vlad Pascu, după ce tânărul și-a recunoscut faptele. Ce pedeapsă riscă, în urma unei proceduri simplificate?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si