„În popor le spunem Babe și negreșit în această perioadă a anului vremea cumva se strică în mod inexplicabil. Meteorologii ne asigură că vorbim însă de un fenomen științific, un ciclon care a măturat Europa cu viscol și ninsori abundente și care ajunge acum în țara noastră. Intrăm în direct cu directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Florinela Georgescu”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Când vine primăvara?

„Vremea în următoarele zile va fi într-o schimbare pronunțată. Trecem de la un regim al temperaturilor mult peste normal la temperaturi chiar ușor sub normă în unele zone ale țării. Vor fi și precipitații pe arii tot mai extinse și totuși, sub influența unui ciclon care a afectat deja multe țări din partea de sud a Europei. Precipitațiile la care mă refer vor acoperi cea mai mare parte a țării începând de mâine după-amiază, mâine-seară, poimâine, urmând ca ploile din zonele joase să fie în toate regiunile. Pe de altă parte, în zonele montane, la altitudini din ce în ce mai joase, pe măsură ce aerul rece pătrunde deasupra țării noastre este posibil să apară lapovița și ninsorile. Trebuie să vă spun că în noaptea de joi spre vineri temperaturile vor coborî în zonele depresionare spre minus 8 grade, iar pe parcursul zilei de joi aria precipitațiilor mixte va cuprinde și zone mai joase în partea de nord și de centru a Moldovei, partea de est a Transilvaniei”, a transmis Florinela Georgescu, directorul ANM.

Citește și: VIDEO- Obiceiul Babelor, respectat cu sfințenie. Cum se aleg și ce semnificații au?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si