Designerul Cătălin Botezatu recunoaște că amintirile din perioada liceului sunt unele dintre cele mai prețioase din viața sa. Creatorul de modă și-a dorit să retrăiască acea perioadă, chiar și pentru scurt timp. Alături de mai multe dintre vedetele noastre, acesta a rememorat anii adolescenței la o petrecere unică, în stilul anilor 90, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cătălin Botezatu, amintiri din adolescență

Muzică retro, dulciuri și vestimentație specifică. Cu alte cuvinte, o călătorie în timp, până în urmă cu 30 de ani, când ritmurile disco și ținutele de glorie ale perioadei transformau orice petrecere într-un adevărat spectacol. Cuprins de amintiri, Cătălin Botezatu a remeorat cele mai năzdravăne situații trăite în anii adolescenței.

Cătălin Botezatu- Chiuleam, aveam mai multe zone. Un parc unde fumam, m a auzit mama. Și tot felul de cafenele, dar să știi că nu le aveam așa cu chiulul că dacă aveam absențe mâncam o bătaie ruptă din Rai, dar așa fără să știe mama, să știe tata, chiuleam.

Cuceritor și atent la șarmul feminin, designerul dezvăluie cum se vedea lumea prin ochii lui, din banca școlară.

,,Cum e în banca? Mă, băncile astea sunt cam mici, nu am avut parte de bănci așa mici.

Ia să vedem...ai loc să îți pui caietele să copiezi, eu ce să îmi pun...îmi pun un trabuc.

Cum era la ora de geografie? Am avut profe mișto și de geografie și de istorie, de științele naturii eu am avut numai profi mișto, de franceză, am avut o profă...vai'', a spus Cătălin Botezatu.

Pentru că toate amintirile unei generații s-au adunat într-un singur loc, nu-i de mirare că de la petrecerea cu iz retro, organizată în Centrul Vechi al Capitalei, nu au lipsit și alți nostalgici, dornici să rememoreze anii de

glorie.

Feli- Ce vremuri frumoase. Cred că pentru fiecare generație, vremea ei e cea mai frumoasă. Consider că generația cu cheia la gât e una din amintirile pe care le voi spune nepoților la nesfârșit. Chiar am avut o copilărie și o adolescență frumoasă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Din generația cu cheia la gât a făcut parte și cunoscutul sitilist George Soare, care duce dorul petrecerilor de altă dată.

Citește și: Teo Trandafir, Ilinca Vandici și Dan Negru, premiați aseară în cadrul Galei Premiilor Unica.ro

George Soare- Rău mult mai autentice, se dansa nu stătea nimeni pe telefoane. Nu știu dacă ai fost în ultima vreme în club, toată lumea e pe instastory, nu prea se mai dansează. Acuma nu știu dacă ai mai fost prin cluburi însă nu prea se mai dansează toată lumea e pe instastory și face filmulețe.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Amintiri de neuitat a adunat și Andreea Esca, care recunoaște, însă, că nu a făcut abuz de micile trucuri ale adolescenței la care apelau cei mai mulți dintre tineri.

Andreea Esca- N-am prea tras chiulul nici de la școală și nici din viață. Singurele dăți când lipseam era când aveam altceva de făcut. De exemplu, eram în trupa de teatru și aveam repetiții sau la dans și atunci mai plecam la orele alea care nu îmi plăceau pentru aceste activități care îmi plăceau.

Rând pe rând, vedetele noastre au dansat și au fredonat hiturile anilor 80-90 și s-au lăsat transpuse în atmosfera de altă dată, unde cele mai reușite petreceri se țineau în sufragerie și nu costau...aproape nimic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si