Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cătălin Botezatu, colecția anului 2020: eleganță și stil pe bani puțini

Elegantă si stil pe bani putini. Este conceptul pe care il propune Catalin Botezatu pentru domnii care vor să fie la modă si anul acesta.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Botezatu spulbera mitul hainelor de lux la preturi uriase. Designerul demonstreaza printr-o colectie capsula ca un costum elegant si rafinat pentru barbati poate costa mai putin decat am crede.  

Catalin Botezatu: Conteaza foarte mult executia, materialul dar nu in ultimul rand pretul. Ceea ce va spuneam mai devreme, 999 de lei, sacou care poate fi cu rever spitz sau sal. Din punctul nostru de vedere, ramanem pe nonculorile negru, dar mergem si pe jacarduri colorate, pe catifea. La fel, pentru cei care sunt mai indrazneti, catifea de la rosu la negru.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Cine sunt primele trei concurente din show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”

Si barbatii care se casatoresc anul acesta isi pot alege tinuta potrivita in functie de trenduri, dar si de preturi. Daca isi doresc ceva spectaculos, dar la un buget mai restrans gasesc oferte si promotii in aceasta perioada.

Catalin Botezatu: Intotdeauna eu asociez o tinuta, chiar daca este de mire, pentru ca poate omul cand se insoara e soare afara,cu ochelari de soare de cea mai buna calitate.

Unii pot purta lentile, altii pot purta ochelari de soare de la branduri celebre care se regasesc in magazinele din toata tara.

Cat despre moda in sezonul rece, tinutele masculine pot foi accesorizate cu palarii, sepci sau manusi de piele. Iar cei care vor neaparat sa iasa in evidenta in orice moment al zilei, pot opta pentru piese vestimentare in culori puternice.

Citeste si: VIDEO| Cătălin Botezatu, petrecere aniversară de lux. Ce cadouri a primit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI