În această săptămână avem lună nouă în Săgetător. Este momentul să vă faceți o listă cu ceea ce va doriți să faceți și să le transformați în realitate. Atenție, însă, la încurcături pentru că planeta mercur retrogradează. Haideți să vedem ce ne-au pregătit astrele, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

Începem săptămâna într-o nota pozitiva, avem luna noua in săgetător, cel mai optimist semn din zodiac.

Momentul potrivit să vă scrieți o lista cu intenții să vă faceți planuri și apoi să reacționați pentru a-l transforma în realitate. Tot în această săptămână, planeta mercur retrogradează în capricorn. Mare atenție la încurcături.

Pe sectorul sentimental, gemenii și săgetătorii au parte de o săptămâna interesanta. Întâlniri romantice, poftă de viață, romantism. Deschideți-vă sufletul pentru o nouă aventură.

Pe sectorul iubirii peștii și fecioarele au parte de situații inedite. Încercați să nu reproșați și să nu fiți critici cu partenerii voștri, deoarece există posibilitatea pentru despărțiri sau pentru a spune lucruri dureroase.

Din punct de vedere financiar, taurii si scorpionii au parte de o săptămâna intensă, dar productivă. Reușiți să bifați obiectivele voastre și să aveți rezultate extraordinare. Vă bucurați de succes cu familia.

Pe sectorul profesional, leii și vărsătorii au o săptămână obositoare.

Multe întâlniri, discuții, ședințe și nimic nu iese așa cum vă doriți. Vi se testează răbdarea. Aveți mai multa grija la cuvinte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Pe sectorul sănătății, capricornii si racii au parte de momente vulnerabile. Vi se testează puterea, vi se testează încrederea în voi și energia. Încercați să vă mențineți o stare de spirit cât mai pozitivă!

Berbecii și balanțele au parte de provocări pe segmentul sănătății. Acordați-vă mai multa atenție afecțiunilor vechi. E timpul pentru un tratament nou, sa fiți mai bine.

Vibrația săptămânii este cifra 5. Aceasta energie vă îndeamnă să experimentați lucruri noi, să aduceți energia în viața voastră, să descoperiți talente noi, pasiuni și chef de joacă!,  a transmis Andreea Dincă.

Citește și: Horoscop 2024 Săgetător. Apogeul financiar devine realitate. Se vor îmbogăți!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si