Un filmuleț postat pe TikTok a creat vâlvă în online. Un bărbat explică riscurile la care o persoană se expune dacă bea berea direct din sticlă. Acesta recomandă consumarea băuturii din pahar, pentru a te feri de potențialele pericole. 

Trei motive pentru care nu trebuie să bei berea direct din sticlă

Un bărbat, cunoscut drept elcervecero_detiktok, a postat un filmuleț pe TikTok în care a explicat trei motive pentru care berea ar trebui băută din pahar, nu direct din sticlă.

”Dacă bei bere fără să o pui într-un pahar înainte, lasă-mă să-ți spun că nu ai nicio idee despre ce se poate întâmpla. Îți voi explica trei motive pentru care trebuie să torni berea într-un pahar înainte să o bei”, a început elcervecero_detiktok. 

Citește și: A murit după ce inima i s-a pietrificat. Afecțiunea rară care i-a adus sfârșitul unui bărbat: ”Foarte puține cazuri au fost raportate”

elcervecero_detiktok

[Sursa foto: istockphotos]

Primul motiv invocat de bărbat este sănătatea. Spuma pe care berea o face trebuie "eliberată" din sticlă, într-un pahar, nu direct în stomac. Dacă bem berea din sticlă, spuma ajunge direct în corp și poate crea o senzație de disconfort.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Primul motiv, și cel mai important, este că dacă berea nu face spumă în pahar, înseamnă că face spumă în stomacul tău. Pentru că sigur ai văzut că atunci când torni berea într-un pahar se generează o cantitate importantă de spumă. Acest proces, de erupere a berii, ajută la eliberarea tuturor aromelor și a nivelului de aciditate al berii, pe care dacă nu le lași să erupă în vas, vor erupe în stomacul tău și pot produce disconfort”,

a explicat elcervecero_detiktok. 

Al doilea motiv explicat de bărbat este savoarea berii. Se pare că dacă este turnată în pahar, berea devine mai gustoasă pentru că aromele pe care le conține sunt "eliberate" din sticlă.

”Al doilea motiv este că paharul permite berii să elibereze cele mai bune arome, care îți va permite să savurezi berea mai mult”, a explicat elcervecero_detiktok. 

Citește și: VIDEO Ștefania a răbufnit! I-a spus totul lui Cosmin, după ce el a fost la un pas de a rupe relația. Concurenta ales cu cine să meargă mai departe: „Din partea mea nu este nimic”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ce riști dacă bei bere direct din sticlă! 

[Sursa foto: istockphotos]

Ultimul motiv invocat de bărbat este plăcerea de a consuma berea. Se pare că dacă este turnată într-un pahar, experiența de a bea bere devine mai plăcută pentru consumator.

”Al treilea motiv este că vasul ne permite să controlăm temperatura la care stă berea.

De exemplu, metalul sau sticlele în care stă berea nu conservă bine temperatura. Dacă punem berea într-un pahar, obținem o experiență fresh și plăcută”, a încheiat elcervecero_detiktok.

@elcervecero_detiktok La cerveza se bebe en vaso!! 🍻 #elcervecerodetiktok #cerveza #cervezavaso #espumacerveza ♬ sonido original- ElCerveceroDeTikTok


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si