Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cel mai mare retailer de electronice din România ia in calcul livrările cu drona

Cheltuim 10 milioane de euro, zi de zi, din fata calculatorului sau de pe telefonul mobil. Iar succesul in comertul online tine si de viteza de livrare a produselor. Cum infrastructura e o mare problema in Romania, cel mai mare retailer de electronice si electrocasnice de la noi recunoaste ca studiaza posibilitatea livrarilor facute pe calea aerului, cu drona.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Am cheltuit 3,5 miliarde de euro anul trecut comandand produse online. O practica simpla, care prinde tot mai mult. Este, insa, important sa-i cunosti benefiicile!

Viteza de livrare a produselor creste tot mai mult. In primele luni din 2019, o comanda ajunge la client in mai putin de o zi si jumatate si se fac eforturi inclusiv pentru livrarile realizate in aceeasi zi! Anul trecut, media era de aproape 48 de ore.

Infrastructura este insa o piedica in calea firmelor de curierat. In marile orase, se izbesc de ambuteiaje. In afara, lipsesc autostrazile si drumurile expres.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cel mai simplu ar fi pe calea aerului. Livrarile cu drona sunt atent studiate de un important retailer din Romania, dar nu si pentru capitala.

Tudor Manea, vicepresedintele unui retailer: In zona de urbana, din ce observam, e un pic mai dificil sa faci livrari cu drona. Probabil in zona rurala vor fi o alternativa de a face astfel e livrari, va fi o alternatiova viabila si va aduce un plus valoare clientului.

In Australia, de plilda, dronele iti livreaza cafeaua cat este inca fierbinte.

Va mai trece insa ceva timp pana vom implementa o astfel de tehnologie si in Romania. Pana atunci, incercam sa intelegem apetitul tot mai mare pentru comertul online.

Se estimeaza ca, in 2020, comertul online va depasi bariera de 5 miliarde de euro. Deja inregistram printre cele mai mari cresteri din Europa in acest domeniu!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI