De Ziua Îndrăgostiților, se petrece romantic, așa că nu puțini sunt domnii care aleg să-și scoată partenerele în oraș de Sfântul Valentin. Și nu oricum, ci la o cină special gândită pentru a celebra dragostea. Cum arată o astfel de cină, știe colega mea, Mădălina Lambrinoc. Bună, Mădălina!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cină pentru îndrăgostiți

Mădălina Lambrinoc:  Fiindcă dragostea trece prin stomac, este absolut imposibil să nu reușim să impresionăm persoana iubită într-un cadru romantic și mai ales cu preparate deosebite.

Iată, așadar, o variantă de cină pentru ziua îndrăgostiților. Ce avem aici însă știe chef Mihai Dumitrescu. Chef, arată extraordinar de bine, hai să începem!

Am pregătit ceva mai lejer, un pește, un somon cu avocado, e destul de slab caloric acest preparat, două sute de calorii, în jur de două sute de calorii, are tartarul, a declarat chef Mihai Dumitrescu. 

Mădălina Lambrinoc: Mi-a atras atenția, recunosc, partea de pește. Ce pește avem aici și cu ce garnitură?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Avem un calcan sălbatic, cu legume poșate, un sambuca și cu unt și un sos de curcuma, în jur de trei sute de calorii pe suta de grame, a

declarat chef Mihai Dumitrescu. 

Mădălina Lambrinoc: Să vedem varianta avem când vine vorba de desert?

Un desert mai fresh să-i spunem așa, un tort de rodie cu cremă de mascarpone și blatul din bezea. Al doilea este un muse de ciocolată de lapte cu cocos, cacao și ciocolată neagră, a declarat chef Mihai Dumitrescu.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru Ziua Îndrăgostiților. Camerele romantice pregătite de hotelieri sunt la mare căutare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si