FUSUN ARAMAZ, AMBASADORUL TURCIEI IN ROMANIA: Astazi, in luna Ramazanului, in seara de iftar cu toti cetatenii turci, tatarii care s-au stabilit in Romania si toti prietenii nostri romani ne-am adunat la o cina de iftar.

Timp de 30 de zile musulmanii sarbatoresc momentul in care Coranul, cartea sfanta a lumii islamice, i-a fost revelat profetului Mahomed. In luna sfanta se abtin de la mancare si apa pana la apus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

GUVEN GUNGOR, PRESEDINTE TIAD: Pentru ca incepe de dimineata si pana apune soarele nu ai voie sa bei, nu ai voie sa manaci, asa ca este destul de greu de tinut. Dar credinta oamenilor, stiti, cand e puternica iti da vointa sa faci aproape imposibiluL.

NICOLAE GEORGESCU- DEPUTAT: O atmosfera interesanta. Pentru mine o deosebita onoare si placere sa raspund de invitatii oamenilor de afaceri turci.

Postul a inceput pe 5 mai si va dura pana pe 4 iunie. Insa mai important decat post este felul in care credinciosii se poarta cu cei din jur.

CHRISTIAN SABBAGH, PREZENTATOR KANAL D: E o perioada, vezi tu cand, oamenii sunt buni sunt sufletisti si, de ce nu, e o perioada cand trebuie sa te gandesti la sarmanul ala saracul care nu are ce pune pe masa.

YUSUF MURAT, muftiu al comunitatii musulmane din Romania: Nu, este foarte simplu. ca suntem in Romania sau ca suntem in alt colt al lumii, este un post care este obligatoriu pentru orice credincios musulman.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si