Cristina este reticentă în fața asaltului neașteptat din partea lui Radu și precizează că și-a pierdut încrederea în el.

"Am vorbit și cu Radu, nu pot să am încredere totală în ce spune el. Mă pune puțin pe gânduri, dar nu mai pot să am încredere", a declarat Cristina.

Radu și Cristina din "Casa Iubirii", tatonări și suspiciuni

Radu recunoaște că are planuri de împăcare cu Cristina.

"Nu vreau să pun presiune pe tine ca să ne împăcăm, te-am pupat pentru că asta am simțit, mi-am adus aminte de momentele frumoase pe care le-am avut în trecut", spune concurentul rămas în casă din sezonul întâi.

Citește și: Radu face un gest uluitor la adresa Cristinei, iar concurenta reacționează neașteptat

"Nu o să pun presiune pe tine pentru o viitoare relație, chiar dacă în mimtea mea se zbate acolo un gând pentru acest lucru", mai spune el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cristina nu este convinsă de sinceritatea fostului iubit.

"Eu nu te-am crezut când ai spus că ți-ai amintit ceva, atunci cu sărutul, pur și simplu era un joc. Te-ai gândit Hai să ne jucăm, că... na" 

Cristina îl critică pe Radu pentru gestul pupatului de zilele trecute. "Eu nu am fost mulțumită că el a a ales să facă gestul ăsta chiar și prin jocul respectiv".

Radu se enervează în timpul dialogului cu Cristina pentru că a intervenit Robert și a vrut să o întrebe ceva.

"Eu nu vreau să mai vorbesc. De fiecare dată, când discutăm subiectele mele, se bagă Robert".

Bianca, mesaj pentru Radu: ,,Mai schimbă trucurile"  

Saptamana trecuta am asistat la o oarecare apropiere intre Radu si Cristina. El a trecut prin momente grele, iar ea i-a fost alaturi, doar ca aceasta afectiune a fost tradusa de Radu drept o dorinta de impacare.

Ieri, in timpul unui joc organizat in casa baietilor, Radu i-a furat Cristinei un pupic pe buze, ceea ce a revoltat-o pe Cristina.

Citește și: Decizie neașteptată în Casa Iubirii. Alexandru ia o decizie radicală și izbucnește în lacrimi. Reacția Biancăi

Bianca il baga pe Radu si mai rau in "groapa": ,,Mai schimba trucurile!". Marinel pare ca isi doreste o impacare intre Radu si Cristina mai mult decat isi doresc chiar ei.

Radu: ,,Nu vreau sa te presez in nicio impacare. Am inteles ca nu iti mai doresti. Mi-am dat seama de asta inca de ieri. Mergem inainte si gata!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si