Dansuri traditionale, baclavale si dulciuri traditionale turcesti i+au surprins si incantat totodata pe cei prezenti la terminalul plecari din Aeroportul Otopeni.

FUSUN ARAMAZ- AMBASADORUL TURCIEI IN ROMANIA: Mulțumesc mult, de asemenea, "Turkish Airlines" pentru contribuție. Mulțumesc din nou și trăiască prietenia turco-română!

660.000 de romani au vizitat Turcia in ultimul an. O dovada certa ca turistii romani sunt pasionati de cultura si muzica traditionala otomana.



FUSUN ARAMAZ- AMBASADORUL TURCIEI IN ROMANIA: Astăzi în București, pe aeroportul Otopeni, în cinstea zilei de 29 octombrie, sărbătorim și facem cunoscută turcia pentru turiștii care merg în Turcia.

Citeste si: VIDEO| Sărbătoare în comunitatea turcă

Citeste si: VIDEO| 96 de ani de la proclamarea Republicii Turcia, sărbătoriți la București

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Öykü Gürman, “Asiye”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagră”, o artistă completă

VALENTIN IORDACHE- PURTATOR DE CUVANT CNAB: Anul acesta, am reușit, în sfârșit, pentru că încercăm de mult cu ocazia zilei naționale a Turcie,i să avem acest parteneriat cu Ambasada Turciei și cu compania Turkish Airlines.

Turcia si Romania sunt prieteni si parteneri economici de 142 de ani

GUVEN GUNGOR- PRESEDINTE TIAD: Suntem într-o țară prietena si, de fapt, a doua patrie a noastra unde sarbatorim Ziua Turciei cu prietenii, in aceasta ambianta foarte frumoasă.

Citeste si: VIDEO| 96 de ani de la proclamarea Republicii Turcia, sărbătoriți la București

Citeste si: VIDEO| Invitat special la Radio Impuls

Citeste si: VIDEO| Implicarea Turciei în Siria, o misiune antiteroristă

SECIL OZBEK YIKAR- COORDONATOR GENERAL MAARIF SCHOOL: Ne-am deschis standul, ne-am pus pe activități. Cu ajutorul cărților în turcă, încercăm să atragem atenția educației turcești, trecătorilor.

Citeste si: Cunoscutul DJ Burak Yeter vine la The Artist Awards!

Citeste si: Kanal D, lider de audienta cu “Teo Show”

Citeste si: Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si