„O zi perfectă are nevoie de ținuta perfectă! Iar cea mai importantă zi din viață unei femei este ziua nunții, când vrea să strălucească și să fie în centrul atenției. Și pentru că moda rochiilor de mireasă este uneori mai schimbătoare decât cea a vestimentațiilor casual, am stat de vorbă cu specialiștii în domeniu să aflăm care sunt cele mai noi tendințe ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Rochia versatilă și complexă de mireasă pentru 2024

Anul 2024 vine cu noutăți în domeniul rochiilor de mireasă. Dacă până acum doamnele și domnișoarele căutau rochii elegante sau spectaculoase, acum regula este alta: rochia trebuie să fie cât mai versatilă. Si, de ce nu, să pară că ar putea fi doua ținute în una singură.
Pentru că uneori nici chiar purtătoarele ținutei nu știu foarte clar ceea ce își doresc, designerii vin cu propuneri din cele mai diverse, care pot să acopere o gamă largă de preferințe.

Citește și: Ce se întâmplă în episodul din această seară al serialului “O dragoste”, difuzat la 20:00, la Kanal D. Petrecere de nuntă cu final neașteptat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Extravaganța nu este nici ea uitată când vine vorba despre rochia purtată în ziua nunții. Însă, anul acesta, trendul nu mizează pe forma rochiei, ci mai degrabă pe accesorii supradimensionate sau diverse aplicații pe materiale.
Cele mai căutate modele din acest sezon sunt rochiile tip bijuterie, brodate cu mărgele în partea de jos sau ținutele formate din corset și fustă, care pot fi purtate ulterior evenimentului, chiar și separat.


Însă, pentru o ținută în tendințele anului, prețurile nu sunt deloc mici: pornesc de la 4.500 de lei și pot depăși 10 mii de lei când e vorba de un model complex.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si