Seara trecută toți ochii au fost ațintiți spre cer. Am avut parte de un fenomen special, adică o super Lună Albastră, iar denumirea nu este dată de culoare ci de faptul că pe lângă Luna Plină, aceasta s-a aflat cel mai aproape de pământ, prin urmare a părut mai mare și mai strălucitoare decât de obicei. Iar momentul a coincis și cu mișcarea retrogradă a celor șase planete de Lună: Venus, Saturn, Pluto, Uranus, Jupiter și Mercur.

Luna Albastră, atracția de pe cer

Energia ei poate fi una destul de încărcată pentru că vorbim sigur despre Luna Plină care este un surplus de energie și atunci trebuie pus și în context.

Citește și: Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023: Mai multe zodii vor avea succes în carieră

Vorbim despre o Lună Plină care vine în contextul în care, așa cum este teoria, mai avem șase planete în mișcare, aparent retrograd.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Experții susțin că vara acestui an este vara explorării sufletului, ca urmare a tuturor evenimentelor astrologice care ne influențează.

Astfel avem șanse să renunțăm la unele tipare vechi, fie că vorbim despre un loc de muncă, relații sau anumite obiceiuri.

NASA preconizează că următoarea super Lună Albastră va avea loc în ianuarie 2037. Combinația acestor două fenomene de Lună Plină și în același timp foarte aproape de pământ este extrem de rară, apărând doar la fiecare 10 sau 20 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si