Daniela Gyorfi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Tal, iar în weekend i-a sărbătorit ziua de naștere într-un restaurant elegant și i-a oferit un cadou muzical. Astăzi, vedeta se află alături de noi împreună cu colegul său, Ticy, pentru a ne vorbi de iubire, dar și despre piesele dedicate tuturor îndrăgostiților, a transmis Cristina Dorobanțu.

Daniela Gyorfi sărbătorește iubirea

- Bine ați venit.

Daniela. La mulți ani lui George și din partea noastră. Cum ați petrecut?

Nu a fost neapărat. A fost o chestie ad hoc, pentru că eu am fost invitată să cânt la acel restaurant și a aflat patroana că urmează să fie ziua lui George și atunci am zis haide să-i cânt la mulți ani și eram și cu fetița noastră, cu Măriuca, și să fie așa ceva spontan, a declarat Daniela Gyorfi.

- Ticy spune-mi despre dragoste, cum e cu inima pe care nu o poți controla?

Este o piesă foarte frumoasă, este cu o piesă compusă de mine și este o piesă din trăirile noastre și ale mele și ale tuturor că na, fiecare am fost tineri, fiecare am avut o perioadă când am fost mai îndrăgostiți, așa eu am crezut și cred în continuare că piesa este foarte frumoasă și pe public.

Publicul de acasă o ascultă foarte, foarte mult este o piesă care mie îmi place, ei îmi place se și potrivește și cred că se potrivește, a declarat Ticy.

Atunci când iubești clar inima nu ți-o controlezi, adică creierul degeaba, poate vede sau poate știe anumite lucruri sau simte, inima când bate, bate, a declarat Daniela Gyorfi.

Dacă ajungi la o maturitate și în înțelegi, poți iubi cu creierul, după aia...

când ești mai tânăr nu poți iubi cu creierul, că nu înțelegi, inima aia e importantă, a declarat Ticy.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Se apropie Sfântul Valentin și Dragobete. Chiar așa. Unde veți petrece aceste sărbători?

Eu la sfârșit de săptămână plec în Italia, săptămâna viitoare plecăm în Spania. Apropo de cadouri, bine pentru mine luna februarie este o lună foarte frumoasă, în special de când a apărut Măriuca în viața noastră, iar eu sincer, eu sunt de modă veche și să fiu sinceră și am să spun că e frumos să petreci Dragobete, Sfântul Valentin, întâi, opt martie, dar este frumos ca zi de zi să fii îndrăgostit și partenerii zi din zi de zi să se iubească și din când în când să ne mai facă și un cadou, dar și noi să facem, a declarat Daniela Gyorfi.

În general noi bărbați suntem o floricică pentru voi în viața voastră, a declarat Ticy.

- Să înțeleg că nu i-ai cumpărat nimic partenerei?

Eu nu-i cumpăr ea știe foarte bine pentru că nu poate îi cumpăr ceva și nu i place sau poate nu i vine sau poate ea se duce singurii că și așa ce vrea,

a declarat Ticy.

- Daniela, tu și George împliniți 18 ani de relație. Care este secretul relației voastre longevive?

Nu este un secret. Suntem, în primul rând, noi foarte corecții unii cu alții și spunem că avem o familie normală, asta însemnând că ne mai certăm, ne mai împăcăm, cu bune, cu rele. Am înțeles în timp. În timp s-a închegat relația noastră, întâmpinând foarte multe lucruri și luând la un moment dat niște decizii fiecare, măi, ce vrem să facem, mergem împreună. Ca să ai o relație trebuie să înțelegi că omul de lângă tine nu este bunul tău, nu este tu, nu e stăpânul nimănui, adică eu nu sunt stăpân, nici George nu este stăpânul meu și nici eu nu sunt stăpâna lui George și atunci, ca să pot să am o relație sau să avem o relație normală și avem și spațiu ne leagă foarte mult și cariera pentru că el este impresarul meu și mulțumesc foarte mult pe această cale și noi am ajuns la o maturitate. Adică gândește-te că eu am cincizeci și cinci de ani și el cincizeci și cinci de ani și atunci nu mai sunt ca la douăzeci, ca la treizeci de ani să fac toate lucrurile din impuls și să nu conteze nimic, clar contează foarte mult orice și noi ne iubim. Adică eu îl iubesc pe George și George sunt convinsă că mă iubește și dragostea te face de multe ori. Adică să poți să treci peste anumite lucruri. Doi oameni trag la aceeași căruță și uite mă uit și la familia lui Ticy care e foarte frumoasă și înțelegi că lucrurile funcționează atunci când ai o familie. Ești puternic când ai familie, când nu ai familie și aici eu nu mai am mamă sau tată și atunci îl am pe George, pe Maria, ei sunt forța mea și atunci cred că de asta și rezist în timp, a declarat Daniela Gyorfi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Ce spectacole aveți în perioada următoare?

Concerte nu prea sunt în perioada următoare pentru că eu am studiou și am foarte multe piese de scos. O să pregătim și noi împreună foarte multe piese și am cam renunțat perioada asta la concerte, din primăvară, dar deocamdată stagnăm pentru că avem foarte mult de muncă studio... Vor urma multe, multe piese frumoase și vom da vom dezvălui așa, câte una la, cred că, la două trei săptămâni vom da drumul la câtă piesă, a declarat Ticy.

Citește și: VIDEO- Aurel Moga și soția sa, poveste de dragoste ca în filme. S-au cunoscut la un spectacol, iar un mai tâziu a cerut-o în căsătorie: "E Măria vieții mele"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si